Fremtid...
Fistc VM 2003, Happy/Maxim (lead) + I Run/Czar
Vores mål med fremtiden er at blive bedre. Vores store drøm er at komme til tops på skamlen ved EM/VM i FISTC. De hunde vi har nu gør hvad de kan, så må vi jo bare leve op til det. Med vores unghunde i spandet har vi allerede forbedret vores chancer og sidst vi kørte EM var i 2004 og da blev det til en samlet 3. plads - En bronze medalje!! Med Happy og I Run i Lead og Maxim og Thor bagerst.
Den kommende sæson har vi så også Morris motor samt den næst kommende sæson Odin og Spoon. Så mulighederne er der forhåbentlig - det er bare med at udnytte dem!! 

Det ville også være dejligt at vinde Nordisk Mesterskab endnu engang, (som i 2001) så lad os nu se hvad fremtiden byder. For os er det helt sikkert, i sneen det skal vi - det er årets højdepunkt og det vi træner efter en helt sæson. Er der mulighed for at vi både kan nå at køre NM og EM i en gældende sæson vil vi meget gerne det.
Vi forlanger at vi kan nå forsvarligt hjem med vores hunde efter et 3 dags løb og at vi alle lige kan få et lille pusterum inden vi igen drager af sted mod et nyt 3 dags løb.


Vores klare mål er nu - efter erfaring - at udvælge 1 stort løb pr. sæson for det kræver rigtig meget af hundene og os.

Intet er umuligt for den som bære viljen i hjertet er et af Jan Erik's mottoer og han kører altid for at vinde og har gjort det fra første løb. Han er så også tilfreds med præstationen, hvis hundene har ydet det de kan og bliver bedt om. Så kan man aldrig forlange mere.

Hunde mæssigt holder vi lige en pause med indkøbene, og bruger alle kræfter på de 10 vi har nu. Der skal så meget gerne ske en naturlig udskiftning når de gamle kommer på "de evige hunde marker". Vores ønske er, at vi ikke skal have for mange hunde på engang, vi skal gerne have tid til det hele og have alle ud og løbe!

Happy spejder ud over markerne fra taget af hundehuset...

Denne side er sidst opdateret: d. 25.11.2005