EM Donovaly 2008, Bruno-Odin, Spoon-MorrisSidste nyt...
16. november 2011

Vores skønne "hunde" ejendom er stadig til salg!
Nu har vores nedlagte landejendom ved Hobro været til salg i godt 2 måneder. Der har været fin søgning, vi har indtil nu haft 9 fremvisninger. Så er i interesseret så kig forbi. Vi eller mægleren giver gerne en fremvisning.Vi vil tættere mod byen, ind i nærheden af skolen og sportsfaciliteterne.
Find info her: Blushøjvej

16. november 2011

Influenza tid, ØV
Jeg er på langs med ondt i halsen og feber, men ikke så skidt det ikke er godt for noget, tid til hjemmesiden:).Og masser af te. Hermed nye billeder fra vores 4 dages ferie i efterårsferien, super besøg ved Siebren og hans søde familie i Rees, hygge - shoppetur i Winterswijk i Holland og besøg hos Steffi og Michael i Jardelund (kamaraet lå desværre i bilen!).
Tur til Winterswijk i Holland    Her boende vi    Shoppetur i Winerswijk   fine - ostelugtende butikker!   Besøg ved Siebren og hundene i Rees   Siebrens skønne hvalpe   Kane, Gizmo og Spoon   Wisconsin!   Hej hunde..   Så kom alle ud og løbe i den store løbegård - hej Spoon!   Zara og Zander hygger med hvalpene på 8 uger   hygge i løbegården    Sjov i løbegården   Follow her...she know the racing facts...  

14. november 2011

Hundenyt!
"Vores hunde", Wisconsin, Spoon og Gizmo har netop kørt deres 2 første løb for Siebren, det 1. løb vandt han i 6. hundeklassen med 5 hunde!!! og 2. løb var ved VM i IFSS i Borken, her blev han nr. 10 i 6 hunde klassen i Siberian Husky klassen! SÅ FLOT.

Fine billeder er at finde på facebook søg efter: Birgitte Bauer Pedersen.

5. november 2011

Stort tillykke til Zander på hans 12 års fødselsdag i dag!

November 2011

Efteråret er nu over os alle.
Hundesæsonen er igang for mange, men vi har jo valgt at stoppe vores træning og kørsel med hunde.

Men derfor nyder vi da stadig at besøge Siberian Huskies i deres rette element, med seler på og i skovene.
Vi har også her i oktober været på besøg ved "vores" 3 hunde (Gizmo, Wisconsin og Spoon), der stor trives ved Siebren Molenaar i Tyskland. Det var skønt at besøge dem og se hvordan de var faldet til i deres nye flok.- Og træningen går fint! På hjemturen besøgte vi Odin ved Micheal, Steffi og Marvin Fenske i nord Tyskland. Han trives også med hans nye familie og flok, skønt at se og liiiige at kramme ham lidt! Vi håber på at kunne mødes med dem i Vrøgum til løb der, på et tidspunkt. Vores tid går nu med de resterende 3 hunde vi har tilbage, børnene, arbejde, venner og familie. Vi er så småt ved at lære det nye liv efter 17 år på top niveau med hundetræning. Vi tager dog stadig os selv i at spejde efter vejrforhold når vi står op om morgenene eller har fri fra arbejde, for vi "skal jo ud og træne..." Så bliver det til en rask gå tur med Hymla i stedet for ud over de åbne marker... Det er også skønt. Ses lige pludselig i skoven.

Sommer 2011

Hygge ved Birthe og Gert Kronholm
Skønt at tage i byen og kramme hundehvalpe. Her besøger vi Birthe og Gerts skønne J kuld. Tak for en hyggelig eftermiddag hos Jer! Det var en stor oplevelse for Zara og Zander at give Joker sutteflaske!
Hygge med hvalpe - skønt   hygge med Joker som stadig får flaske

Sommer 2011

Sikken en lang sommerferie - skønt!
Så har vi 3 hunde tilbage i Bauer Team. Spoon er flyttet til Holland og vi skal på besøg til oktober. Vi har valgt at sætte vores dejlige hunde ejendom til salg fra på mandag, så er der nogen der er interesseret i en fremvisning er i meget velkommen til at kontakte os. Vi fik lavet energimærke i går. Vi vil gerne når gården er solgt, flytte nærmere børnenes skole og byen.

Birgitte har fået tilbudt nyt arbejde i Ålborg på Aalborg Universitet.

Vi holder stadig tæt kontakt til vores solgte hunde og får jævnligt billeder og mails fra køberne - det er dejligt at følge dem og se at de trives... Vi vil selvfølgelig også kigge i skoven til jer hundekører - når der blæser en kold vind igen. Rigtig god sommer fortsat.

12. august 2011

Stort tillykke til Zara på handes 7 års fødselsdag i dag!

januar 2011

Rigtig godt nytår til jer alle!
Nu er mange af vores løbshunde rejst til nye gode hjem. Odin til Tyskland, Gizmo og Wisconsin til Holland, Kevin til en kører i Danmark og Bruno bliver også fortsat i Danmark! Spoon er reserveret til en top kører i Sverige og vi forventer snarest at have flytningen på plads. Er du interesseret i at høre nærmere ang. vores super wheeldog Spoon er det stadig muligt at blive skrevet op på listen såfremt der sker ændringer i vores valg. Se stamtavlen her.
Her i slutningen af januar har vi så Hymla på 2 år tilbage, som var vores eneste tæve. Hun er blevet en delvis indehund og hun hygger sig meget på vores gamle sofa. Ellers springer vores lille flok rundt i haven og hygger sig med hinanden i god harmoni. Morris på 7 år er til salg / omplacering på dansk polarhunde klubs hjemmeside, Maxim er 11 år og skal ikke andre steder end her, ja og så har vi Spoon gående som venter på afrejsetid.
Vi holder tæt kontakt til vores solgte hunde og får jævnligt billeder og mails fra køberne - det er dejligt at følge dem og se at de trives...

10.9.2010

Der er stor interesse for vores hunde, især fra udlandet. Flere er nu blevet skrevet op og det er jo skønt men også meget sørgmodigt. Efter et stykke tid vælger vi ud, hvor vi mener vores hunde skal flytte hen. Så er du interesseret kan du stadig nå at sende en mail om at blive skrevet op til den/de ønskede hunde.

6.9.2010

Jan Erik har efter mange og seje overvejelser taget en stor beslutning om at stoppe som hundekører. Energien er væk og gnisten er slukket! Vi har sammen haft 17 gode år i sporten og haft Siberian Huskies siden 1991.
Vi vil nu stille og roligt afhænde vores hundehold til interesserede og meget gerne til hundefolk der ønsker at bruge hundene aktivt i sporten.

Tak til jer alle - for mange gode år i de danske som udenlandske skove, bakker, dale og bjerge - i mudder, sol og sne!

Tak til alle sponsorene der i årenes løb har støttet os år efter år, i at kæmpe for topplaceringer i ind- og udland. I har været med til at gøre det hele lidt sjovere.

Er der interesse for vores hunde kan i læse mere info om dem under vores hunde eller send gerne en email til os. på bauerteam@bauerteam.dk. - Et nyt kapitel begynder forude!

23.6.2010

Siden om vores hunde er opdateret med nyt look og alle hundene er endelig kommet på. Billederne opdateres løbende.

29.5.2010

Vi har været på hundeudstilling i Skive i dag. 4 hunde: Hymla, Spoon, Gizmo og Bruno blev avlsgodkendt. En rigtig god dag med hundesnak og sol.
Run Before Beauty`s Hymla venter på det bliver hendes tur   Så er det nu Hymla!   Bruno (A`Tebs Born to run)   Run Before Beauty`s Gizmo   Jan Erik med Spoon   Run Before Beauty´Spoon      Camp Bauer Team

22.5.2010

I dag har vi været til reception hos Lars Bundgaard som er stoppet ved Royal Canin og startet op med hunde/katte foder firmaet Techni-cal, tillykke herfra! Find mere info her.

15.-16.5.2010

Weekenden er gået med hunde hygge og socialicering. Alt går perfekt - alle 9 hunde hygger sammen i haven/løbegården nu. Jan Erik har slået sin ryg og har godt af en rolig weekend!

Hygge med alle 9 hunde i haven...   Gruppekram...   ingen sure miner  

14.5.2010

I dag kommer Anja forbi og afleverer Cassidy's Wisconsin som er ham vi valgte skal bo hos os. Han er bare så dejlig en rigtig livlig unghund på 10 mdr.! Han er født d. 26.6.2009 og han er efter Petruschka´s Beaver of Trinity og Petruschka`s Kevin (efter Gorska TooYou & Trinity Kennel's O'Grey Wolf) .
Spændende sæson 2010/2011 venter forude - nu igen med 9 hunde i Bauer Team -

Anja kommer med Kevin   Tju hej - kan i fange mig...   Hej -- hva.. er du for en?   Wisconsin sammen med Gizmo, Hymla og Bruno   Pause - jeg har helle her...   Hej lille ven - skal vi være venner?   Det er en aftale...   Zara er i sikkerhed for hundene   Wisconsin bor med Hymla og Bruno  

7.5.2010

Kevin trives og er faldet rigtig godt til hos vores hunde.Hund nr. 8!

Kevin - keep smiling! 

4.5.2010

Vi besøger i aften Anja og Jesper Melgaard Kennel Cassidy for at kigge på hunde. De har valgt at de vil skilles og Anja skal have solgt nogle af hundene. Vi er meget interesseret i de skønne unghunde Wisconsin eller New York fra sidste års kuld. Håber meget på vi finder en god løsning og at Anja synes det er det rette hjem / team for hendes unghund.

1.2.5.2010

Alt går perfekt. Kevin har i løbet af weekenden fået hilst på Bauer Teams andre hunde - han har et godt temperament og alt går efter planen! Meget af vores weekend er brugt i haven med hundene og børnene.   

Kevin og Birgitte   Birgitte med Hymla - Spoon lurer...   Hymla kæletøs...   Havehygge   Alle 7 hygger sig.  

29.4.2010

Jan Erik henter Kevin (Team Koyuk Kevin Garnett) i Slagelse i dag hos Natasha og Jørgen Grüner. De har valgt at afvikle deres hundehold, find mere om Team Koyuk her Kevin er født d. 3.8.2008 om har en god alder til vores spand. Vi glæder os til at lære ham at kende. Find hans stamtavle her

Kevin i sin nye hundegård   Kevin hilser på Bruno og Hymla   Kevin hilser på Zara    Zara og Zander i vandberedskab   JE hygger med Kevin   Kevin og Spoon      Hej - Hvaa er du for en?   Kevin med Gizmo og Hymla om sig!   Kevin hilser på Bruno   Kevin og Bruno   Zara og Zander hygger med Kevin og Gizmo  

26.4.2010

I dag er der hundevaccinationsdag!

24.4.2010

Spoon fylder 5 år i dag!  

Spoon

23.4.2010

Gizmo fylder 3 år i dag!  

Gizmo

17.-18.4.2010

Sidste weekend med hundetræning. Hymla har nu været med i teamet nogle gange og det går fint. Her træner vi et 7 hunde spand - alle vores hunde er med!

7 spand   Kikse dans efter træning...   Hymla slædehund!   Sandflugt blev til facemask...  

15.4.2010

Zara og Hymla hygger sig. Godt med en tæve blandt hannerne.... Hun er til at handle...

Hymla skal da med ind...

21.3.2010

Hymla hilser på Bauer Teams 6 han hunde. Alt går som det skal og inden længe går der en samlet flok og hygger sig i haven. Hendes bofælle bliver indtil videre Bruno og de putter sig i samme kasse til natten. Så dejligt at se.

Så er jeg klar til at hilse på flokken   Hej Chinchilla...   Hej Hymla   Hyggeligt - Velkommen Hymla   Hymla og Bruno   Tju hej

19.+20.3.2010

Vi kører til Belgien for at hente Hymla hos Joël Reyniers. En skøn tæve på 20 mdr. Der er forår i Belgien med 17 + g. Skønt. Lørdag regner det lidt da vi besøger Joël. Ingrid kigger også forbi for at sige hej og farvel til Hymla. Dejligt at se dem begge. Vi kører hjemad med vores nye hund kl. 11.20 og er hjemme i Finderup igen kl. 22.30. Hymla sover inde ved os hun er dejlig men lidt forsigtig især overfor Jan Erik.Forhåbentlig kommer der hvalpe efter hende og Spoon el. Gizmo i løbet af året.Se Hymlas stambog her.

        

14.3.2010

Så er det mudderræs i Finderup. I dag har vi trænet 5,0 km på ATV i mudder... i +3,5 g. Men ok tur.

7.3.2010

Endnu en slædetur i dag - men også den sidste for denne sæson. Sneen er smeltet flere steder på sporet så hundene træder igennem. 6,8 km bliver det til med 5 hunde Maxim halter igen efter turen i går. Nu har vi også haft sne konstant under poterne siden d. 16.12.2009! Det har været den bedste vinter for vores sport nogensinde. Ialt er det blevet til 318 km på slæde og 339 km med sne under poterne. Ialt har vi trænet til dato denne sæson 580 km. Godt løbet hunde...

6.3.2010

Sneen ligger stadig i Finderup og omegn. Hundene har nu fået hvilet godt ud og leget en masse i haven. Træningen byder på slædetur i høj sol og -1 g. SKØNT. Vi tager og kobler om fra ATVen til slæden på markerne da vejene nu er helt bare. Men det går fint med god hjælp fra Zander. En god slædetur på 11 km men sporet tør meget i solen.

Bruno er HELT klar...   Odin snor sig...Lad os nu komme afsted...         Afsted...   Kan vi finde sporet?   Flot vejr - Dybt i horisonten kommer de   Næsten hjemme efter en god slædetur!

1.3.2010

Afgang kl. 8.20 fra Oberwiesental. Vi kommer til at holde i kø 2 gange på hjemvejen. Først er der væltet en lastbil - det kostede lige 1 time og 15 min... Herefter ramte vi Hamborg kl. 16.15 og der er trængsel. Så endnu 30-45 min. kø. Vel hjemme var vi i Finderup kl. 22.30 efter ca. 1000 km.

28.2.2010

Sidste løbsdag! Det regner meget fra morgenen. Flere kører har valgt at udgå, af flere grunde også pga flere mener løbet er under al kretik - kun for sponsorer og tilskuere. Vi tager det ovenfra - nu skal vi snart hjemad - til sneen og kulden i Danmark. De sidste 12 km bliver kørt, vi satser og sætter Spoon i lead sammen med Bruno. Virkelig dårligt går det, de løber helt skævt - fronten i højreside og wheeldogs i venstreside de sidste km. Jan Erik slutter sit VM løb som nr. 30 ud af 41 deltagere. Jan Erik er ok tilfreds med de 5 hunde i 6 hundeklassen. Vores første 6 hundeklasse løb er gennemført. Solen titter frem om eftermiddagen og vi hyggesnakker og kigger på hunde på pladsen. Herefter ned og pakke i lejligheden og aften hygge. I morgen tidlig går det hjemad. Find resultatlisten her Farvel til VM i Oberwiesental. Find løbshjemmesiden her.

Jan Erik hygger med hundene  

27.2.2010

Vi har fået os klemt ind på stake out pladsen igen og der er igen regnvejr og meget blæsende fra morgenstunden. Jan Erik havde nær fået en Warning efter jeg prøvede at flytte "vores eget banner" for at komme ind på vores plads. En WSA delegeret var direkte ubehøvlet og arrogant, morgen stress det var der i hvertilfælde...SÅ efter en "pivetur", en varm kop te og jeg havde bandet det hele en ordentlig omgang fik vi pakket ud. Jan Erik startede med at vokse ski med + grader voks endnu en dag. Jan Pedersen har valgt at udgå da han manglede hjælpere da han kom i mål efter 1. heat. I dag er der så kun 16 hunde vi skal have til start i 8 hunde klassen, Knuds- og Jespers spand. Heidi Schmølz er også ankommet med fly i går aftes. Vores spand skal starte senere pga. placeringen så vi har god tid til at hjælpe i dag. Alle kører noget hurtigere pga vejret er klaret op, vores spand ligger stadig nr. 32. Vores spand er blevet udvalgt til dopingkontrol og valget faldt på Gizmo. Så han skal aflevere en urinprøve... Jan Erik, Zara og Jesper skal aflevere den og forsejle den da den skal sendes til test i Frankrig. Vi ved han er clean så der er ro på Sjovt nok at prøve men det er en lidt langsommelig proces. Nemmere havde det været med en blodprøve.

   Jürgen Hirser en glad mand Jan Erik med Knuds spand bagved er Jesper ved at gøre klar   Benjamin og Lotte   Heidi, jesper, Morris, Bruno og Gizmo   Hygge på sidelinjen mens vi venter på JE

26.2.2010

Endnu en grå vejrs morgen med regn... Anja ringer da vi er ved at gøre os færdige og siger at vi skal skynde os at komme da nogen er ved at tage vores pladser... Der er kamp på stakeoutpladsen med officials og andre kører der selvfølgelig gerne vil ind, men det er altså normalt man har sine faste pladser... Så vi får vores plads og begynder dagen med at vokse ski. Der er meget tåget og +4°. Sneen er helt smeltet nu fra stakeoutområdet og hundene står på bar asfalt. Der er sne på løbsruten der heldigvis er så hårdt pistet at det bliver der trods regnen. Men blød våd sne hvor man går og trækker op i mål og startområdet. Det var godt nok ikke lige det vi havde glædet os til... Vi har en stor opgave da vi skal have 3 danske 8 hundespand afsted indenfor 8 min. og der er langt fra bilerne. Men vi klarer det og de kommer godt afsted. Jan, Jesper og Knud ligger sidst i 8 hundeklasssen efter 1. gennemløb. Jan Erik kører kun med 5 hunde i 6 hundeklassen pga. Maxim er skadet i en skulder, han bliver nr. 32 efter 1. heat. Anja vælger at trække sit spand udaf konkurrencen i 4 hundeklassen. Hvor er det skønt vi har et godt sted at bo på Pension an der Erzgebirgsbahn hvor der stadig er sne på parkeringspladsen. Her står hundene ude ca. 1 time hver dag efter løbet og slapper af og vi alle nyder det i vores 2 lejligheder. Tre skridt fra P-pladsen og vi var i Tjekkiet.

HUndene er klar...   Musher næsten klar, morfar tjekker op   Zander styrer Gizmo   Zara og morfar hygger med Odin på stake-out pladsen   Bruno og Morris, ved vores lejligheder   Maxim, Spoon og Odin på p-pladsen ved lejlighederne   Gizmo med Pension an Der Erzgebirgsbahn i baggrunden  

25.2.2010

kl. 8.30 kører Jan Erik og jeg op til løbspladsen der ligger 10 min. kørsel oppe ad et bjerg. Dagen for VM dyrlæge check på pladsen. Alt er kaos da vi ankommer og det regner og er + 2°. Der står officials og de vil ikke lukke os ind, alt er fyldt op på stakeout pladsen! Hvad? Vi skal kører 1,5 km videre op ad bjerget der skulle være en p-plads hvor vi skal holde indtil videre... Glem det makker! Under møje og besvær får Birgitte os snakket ind på pladsen og vi finder en lille plads udfor de andre danskere dog lige ud til vendepladsen! But we are inside.... Men finder nu ud af at der ingen nationsindeling er på pladsen alle holder hulter til bulter???
Vi skynder os at pakke ud, da vi får afvide at vi holder på kanten af VIP pladsen og ikke kan blive holdende her, du kan tro vi kan... Desværre viser det sig løbende gennem weekenden at WSA VM løbet mere er tilrettelagt efter VIP`s, sponsorer og tilskuere end for kørerne... Der er konstant problemer og vi ser mange kører der bliver afvist. Til trods for der er en helt vej bag ved vores fyldt med Audier og andre store biler, VIP/Sponsor biler. Vi spørger om de ikke blot kan flytte de biler så de 36 der ikke kan få plads på stakeout området kan holde der - men uha der er jo til sponsorerne - ja uden kører ingen løb, dear frinds men de forstår ikke budskabet, desværre. Men danskerne er alle inden på pladsen og vi har alle fået godkendt hundene til løbet i morgen...Hvis der er mere sne?
Hele det svenske landsholdsteam bliver afvist da de ankommer til pladsen sent... Vi kan heller ikke få nogle startlister? Vi får en god snak med Lotte Frost og svigersøn Michael der også er inde på pladsen. De skal sove i campingvogn. Lotte vil godt være delegerede for Danmark da mødet først er i aften og vi alle (Anja, Jesper, Knud og Jan bor sammen)(Bauer team og børn + Inge og HP) bor nede i byen, skønt Lotte - stort tak til dig for at skaffe nr. veste og info til dansker - teamet! En fin VM bus skal kører tilskuere op på pladsen - den vender lige foran vores holde plads...

Zara, mormor og Zander hygger sig   Pladsen er trang - ups der er lige blevet parkeret en bil??   VM bussen  

24.2.2010

04.00 Afrejse mod VM i Oberwiesental i Tyskland. Vi ankommer til Penzion an der Erzgebirgsbahn kl. 18.10 efter en lang dag på motorveje og biveje.Turen er gået fint. Der er meget varmt her + 6°. Sneen smelter omkring os. Vi har løbende snakket med Anja og Jesper, der også skal deltage og de er ankommet til pladsen, hvor sneen er smeltet på stakeoutpladsen, ØV. Vi venter til i morgen med at kører der op, nu skal der pakkes ud, mon der bliver løb?

19.2.2010

Nu sneer det igen i Finderup. I går og i dag har vi fået 15 cm nu tung sne.
I dag er det præcis 2 måneder vi har trænet på slæde her hjemme fra. Hundene har løbet 254,78 km på sne og Jan Erik har trænet 233,88 km på den nye Danler Hornet slæde. Rigtig god træning og optakt til VM! Det er Danmark når det er dejligst! I dag har vi fået leveret ny sending Rex skivoks fra Findland så vi er klar til VM.

17.2.2010

I dag har vi fået aflivet I Runn Will. Hun har været syg de sidste 5 år. Hun havde fået det dårligere så nu skulle hun have fred. Nu har vi 6 hunde tilbage i Bauer Team.

16.2.2010

Fin tur på 11,3 km. Det fyger en smule så sporet er tungt.

   Bruno og Gizmo i lead     

16.2.2010

I dag havde vi besøg af jord/mark ejerne til vores slædehundespor. Vi kørte en tur på 11,2 km.

13.2.2010

I dag er TV2 Nord på besøg, de skal filme fra den nye slæderute på markerne. Det var en god dag med Sophie og Anders på besøg.
Se aftenenes indslag her.

Obs.: Vi har gjort TV2Nord opmærksomme på at Jan Erik ikke er Danmarksmester i 2010 vi deltog ikke i dette løb. Dagens tur blev på 9,5 km.

På sporet   Bruno hviler i solen efter træningen    Odin, Maxim og Morris er klar til godbidder mens Jan Erik bliver filmet   Bruno hygger i solen   Gizmo         Spoon  

11.2.2010

Vi kan snart ikke komme hurtigt nok hjem i dag. Vi skal ud og prøve at køre slæde på de nye slæderuter over markerne. Det er snart 2 måneder siden vi har kørt her. Der er en rute på 11,6 og en på 6 og 9 km. I dag kørte vi den lange og så 5 rådyr. Så flot en tur men sneen er noget blød, hundene træder igennem sporet flere steder.

Glade hunde er klar efter en uges pause      Jan Erik gør slæden fast til ATV`eren så Birgitte kan bremse hundene over til markerne   Birgitte er klar!            Jeps jeg er med!   Stå hunde...  

10.2.2010

Jan Erik har i dag hentet en 850 cc. ATV`er på larvefødder... Worw en maskine. Den har vi lejet for at trykke spor på markerne. Let`s do it!

         Worw... sneen står op om ørerne på een fra larvefødderne   En kold omgang efter 2 spor trykninger   Gennemblødt - nyt tørt tøj og på den igen...   Afsted igen - men Zander er kommet hjem fra skole og vil hjælpe...   Er du klar Zander?  

Worw det var for vildt...   Herretur! Sporet bliver godt...   Så blev det Birgittes tur - vi skal ud og mødes med gummigeden der skal åbne overkørselen  

6. til d. 11.2.2010

Vi kan ikke træne på vejene - det er ren is, vi arbejder på højtryk for at finde en løsning. Vi har sne nok men vejene er fulde af is og med bare striber...

4.2.2010

7,1 km super tur. Bruno og Spoon er i lead. Det er fart i Spoon. Vi kommer hjem med 6 trætte og glade hunde.

    Odin køler af...   is Morris      Odin og JE      Gruppe   Refleks Bruno            Maxim - god old man   Odin og Spoon køler om kap...  

3.2.2010

Træning på 11.6 km med 6 hundespandet. En langsom tur - det tør i dag og regner en smule. Birgitte kører noget af turen og det er vist en fed fornemmelse, hun når også at vælte en enkelt gang.... Vi bytter igen ATV/slæde inden skoven med de små sving. Desværre kører ATV`en i stykker på skovstrækningen på hjemvejen. Birgitte må hentes i skoven og vi trækker den hjem efter bilen den er helt død for strøm. Værkstedet kalder! Bare nu sneen bliver på vejene for ellers så mangler vi ATV`en. Det fryser heldigvis igen.

Mon jeg bliver hentet?   Halløj Bruno...   Bruno   Spoon og Odin   Odin  

2.2.2010

Træning på 11.6 km i solnedgang. Flot og koldt. Birgitte kørte efter i bilen.

                    

31.1.2010

3-5 cm ny sne! Skønt men is glat under sneen på vejene. Gizmo gled i lead i dag men er ok. Bare vi kunne komme ind på markerne - men der er alt for dyb sne. Vi arbejder på at finde en snescooter vi kan leje.

25.1.2010

Der er slædehundekoldt i Finderup og omegn her til morgen. Kl. 7.30 var der -19° og kl. 8.50 -18°...

-18°   Godt vi ikke cykler på arbejde  

24.1.2010

I dag har vi trænet den korte rute på 7,0 km. Vi træner optil 4 gange om ugen på 7,0 eller 11,5 km. Det er bare glade hunde vi har nu der elsker at køre slæde...Selv gamle Maxim på 10 år er som en ung hund igen. Hjemme løber alle hundene frit rundt i haven efter træningen. OG det udvikler sig til en frisk og kooold sneboldkamp.... Hvem vinder?? Hundene eller?

Der pustes ud...   Skal vi lege spørger Gizmo der har mere krudt?   Ok! Jeg er med siger Bruno..   Kom nu har vi Zander...   Zander og Odin går til genangreb...   Altså de mennesker...   Py ha sneen fuger i dag...   Er du færdig?                         Vandt vi?   Spoon køler af  

11.1.2010

Jan Erik på endnu en kold og smuk snetræningstur på Hornet slæden med 6 hundespandet.

bagerst Morris og Spoon   i midten af spandet Odin og Maxim   Gizmo og Bruno i lead   Fuld fart over Finderup      Birgitte hygger med hundene efter træningen   Birgitte med I Run Will

9. og 10.1.2010

Denne weekend skulle vi have deltaget i DM i Silkeborg. Vi havde ellers valgt det fra for løbet i Østrig. Men løbet i Østrig blev aflyst af for lidt sne OG så valgte vi at køre DM som nu også er aflyst pga. is og sne på sporet..... ØV. DM flyttes til et lille løb på Sjælland, men vi kan ikke næste weekend, desværre. SÅ nyder vi sneen her hjemme vi har nu trænet på slæde siden d. 19.12.09!!

8.1.2010

Slædetræningen med hundene er også i gang igen, vi fik kørt i går, de var ellevilde...Kanon tur på 16 min. I dag prøvede vi at køre en sløjfe mere på så turen endte på 11,34 km. Super god og flot tur men KOLD tur... i -11°.

Tju hej...               Ny sjøjfe...           

              

7.1.2010

Så er alt normalt igen, næsten. Vi blev gravet ud af en gummiged i går kl. 17. Så efter skole og børnehave var det tid at stå på ski...

Zander efter 3 km   I dag kun væltet 10 gange...   Zara for 1. gang på ski...     

5.1.2010

Hvor grotesk det end er så vælter sneen ned her i Finderup - mens der er ingen sne er i Werfenweng i Østrig! Hjælp... vi fik 50 cm sne på få timer... Birgitte nåede lige at hente Zander i skolen inden vejene lukkede. MEN så legede vi i haven i 2 timer med hundene - ju hu SNE i mængder. Vi var herefter sneet inde i 2 dage....

Sneen daler...kl. 8.00   Hundene laver tunneler i sneen   Jan Erik og Bruno   Kæle Odin og Gizmo   Gang i den...   Haven dækkes af SNE   Bruno dækkes også...   Og Zara...   Og Zander er i SNE aktion...  

Hej Gizmo, Bruno og Odin snehunde   Birgitte g Odin   Party... - sneen når nu mig til knæene

4.1.2010

Ferien er godkendt på arbejde, overnatningen er bestilt, vi er i gang med at pakke, vi rejser onsdag morgen kl. 6.00. d. 6.1. MEN kl. 18.30. modtog vi en email med besked om at løbet er aflyst pga. snemangel i Werfenweng i Østrig!! ØV..... Hvor er vi skuffede. Det kunne have været så hyggeligt. I stedet for blev aftenen brugt på VM i Oberwiesental, WSA. Planlægningen er i gang. Vi har nu snakket med Anja og Jesper Meldgaard som også tager med, fedt.

2.1.2010

Det blev en længere tur i dag vi kombinerede turen på 7,0 km med en af markerne først. Kørte ialt 9,5 km i dag.

     

Januar 2010

Træningen har nu kun foregået på slæde siden d. 23.12.09! Super skønt - men underlaget er hårdt for hundene. D. 1.1.2010 trænede vi i halv mørke med pandelampe og lys på ATV`eren. En rigtig flot tur men kold!. Nytårsnat havde vi -15° kl. 23.00. Slædeløbs lysten trækker - vi har tilmeldt Werfenweng løbet 2010 d. 9.-10.1.2010. Så skal vi bare lige have ferie...

December 2009

Bauer Team ønsker alle vores musher venner og sponsorer en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår! Tak for gode oplevelser i året der snart er gået.

29.12.2009

SNE træning i tåge. Fin tur ellers, hundene drejede perfekt.

Hov der var et vigepligt skilt!              

26.12.2009

MERE super... Vi har i dag trænet 6,9 km på NY Hornet Danler slæde!!! Super Fin tur, en dejlig slæde, nem at køre. Meget af ruten var i dag på is så vi passede godt på hundene...

Spoon og Morris              

24.12.2009

Juleaftensdag, hygge ved hundene med pakker og kødben!

   2 glade julenisser!   Bruno   Morris   Gizmo   Odin   Spoon   I Run Will   Maxim  

23.12.2009

Ju huuu... Vi har i dag fået trænet 7,3 km på slæde!!! Fin tur dog noget at ruten på is...

21.12.2009

YES... juleferie.... Tiltrængt til store og små! Nu skal der hygges - og der er til med SNE!!!

20.12.2009

Juleafslutning på Hobro rideskole... En af Zaras rideheste Bonzi klædt ud som rensdyr i dagens anledning.... Han var bare så sød...

Bonzi med julemand   Ho ho ho - det er den julemand med tyndeste ben jeg nogensinde har set!!  

20.12.2009

Vi nu ar tilmeldt til Silkeborg DM løbet i Dansk Polarhundeklub. I klasse B med 6 hunde. ØV, fik mail fra Søren om vi er eneste tilmeldte 6 hundespand!! Det er da surt. Vi må se om vi kan låne hunde til at køre 8 hundeklasse - men det er nu ikke det samme når det ikke er egne hunde! Vi håber på at der kommer flere til - evt. efter tilmeldte! Jan Erik har ikke lyst til at melde ned i 4 hunde klassen. Hn har kørt SÅ mange år i den klasse, og har hundene i træning til 6 spandet.

19.12.2009

Meget sne! Trænede dog på ATV`eren pga. at der stadig er bare pletter på veje og marker. Sad fast 2 gange og vi måtte skubbe den fri!! Kørte 8,5 km pga. meget høje driver flere steder, hårdt for hundene. -5°. Ellers fin tur hundene var ellevilde...

16.12.2009

Sneen er faldet over Finderup! 10,5 km træningstur på sne! Træning dog på ATV for der er bare pletter...

1.12.2009

Hundetræningen skrider frem som den skal, hundene er glade og tilpas! Synes vi har travlt - vi drøner rundt der er meget der skal passes. - Put gran i håret og bed en bøn - det er snart jul!! Familien er ramt af influenza....

1.12.2009

Hundetræningen skrider frem som den skal, hundene er glade og tilpas! Synes vi har travlt - vi drøner rundt der er meget der skal passes- put gran i håret og bed en bøn - det er snart jul!!

22.11.2009

Suzukien fylder 3 år i dag!!

21.11.2009

Rold træning som de eneste i dag, ellers en rigtig god dag med alt der nu hører til. En kanon tur med hundene - hygge med ungerne i skoven med at finde Kantereller og mos til juledekorationer og madpakke hygge med mormor og morfar i frost og tør vejr.

5.11.2009

Zander fylder 10 år i dag, Stort tillykke med din første runde fødselsdag! 

14.10.2009

Skønt vejr og hundetræning hjemme på grusvejene og markerne med gode hjælpere!

Zara mini musher...      Maxim og Odin   Zander og Gizmo   Der er fribane...      Klar far?   Gizmo og Bruno i lead er klar!   Mark race      op, op, op!

11.10.2009

På hundehvalpe besøg i Varde ved Harry Beier. Hvor var hvalpene søde!

           

10.10.2009

Denne sæsons træning går stille og roligt fremad. Vi er kommet noget sent igang i år, da vi jo er ved at bygge om på huset. Nyt Zink tag er undervejs. Flot bliver det! Det var så den ene side, så venter den store kvist forude...

             

9.10.2009

I aften har vi været i Skive Kluturcenter og se Frank Hvam live, det var så kanont! Kan anbefales....

4.9.2009

Maxim bliver 10 år i dag, Tillykke! 

29.8.2009

Birgitte bliver 37 år i dag, Tillykke! 

12.8.2009

Zara bliver 5 år i dag, Tillykke! 

6.8.2009

Alle hunde får ormekur og tægekur, for at være klar til næste sæson.

20.7.2009

I Run Will bliver 8 år i dag, Tillykke! 

18.7.2009

I dag rejser vi 14 dage til Alcudia og hundepasserne flytter ind hos os og passer hunde, hamstere og Chinchilla....

4.7.2009

Morris bliver 6 år i dag, Tillykke! 

12.6.2009

Odin bliver 4 år i dag, Tillykke! 

7.6.2009

Generalforsamling på Fyn i Dansk Siberian Husky klub.

27.4.2009

Alle hundene skal vaccineres i dag, incl. for kennelhoste. Øv den syntes de ikke om!

24.4.2009

Spoon bliver 4 år i dag, Tillykke! 

23.4.2009

Gizmo bliver 2 år i dag, Tillykke! 

26.03.2009

Bruno bliver 4 år i dag, Tillykke! 

17.03.2009

Jan Erik bliver 41 år i dag, Tillykke! 

7.-8.03.2009

Denne weekend var der løb i Vrøgum hvor også DTK deltog. Dejligt at se flere af vores gamle bekendte i skoven. Løbet blev kørt på samme spor men som 2 forskellige afdelinger. Godt initiativ, for ikke at belaste skovene med 2 søgende klubber. Billeder og resultater kan ses her. Jan Erik vandt 6 hundeklassen og Zara vandt barn 2 klassen. Zander deltog i Cain Cross (løb med 1 hund) og han blev nr.5. Se stemningsbilleder på ovenstående link nederst.

7.2.2009       (EM 13.-15.2.09)

Afrejse mod Werfenweng små 1.300 km fra Finderup. Det er nu 3. gang Jan Erik skal deltage i løb i den hyggelige by. (som i øvrigt også er en god skiby med gode kælkebakker!). Vi skal bo samme sted som vi plejer, på øko. bondegård. Denne gang Fam. Bauerteam i lejlighed 1, fam. Bedsteforældre Bauerteam i lejlighed 2, søster Annette i dob. værelse og Fam. Beier i lejlighed 3. Vi rejser tidligt hjemmefra denne gang for at hjælpe Harry Beier som skal deltage i sit 1. EM på slæde. Slædeerfaring har han ikke meget af, så vi håber at kunne får trænet en smule inden løbet EM d. 13, 14 og 15.2.09. Vi overnatter i Schlüsselfeld som vi plejer og kører de sidste 400 km 2. dagen og ankommer friske og klar til udpakningen. Vi ankom til Werfenweng med 10-15 cm sne og overskyet vejr. Ugen bød herefter på masser af blæst, frost og snebyger med op til ca. 50 cm ny sne om dagen, som vansklig gjorde løbets sporlægning. Den lange rute Open klassen, blev kortet af pga. lavinefarer. Sporet kunne ikke trykkes nok mellem de gældende klasser, hvilket gjorde det tungt til de afsluttende deltagere som jo var bl.a. C klassen. Men ens for alle. Det var et hårdt løb hvor flere end før måtte udgå! I de små som store spand kæmpede alle deltagerne (vi i C 3 x 10,7 km) med bla. en tur over et kæmpe bjerg. Se billedet taget fra vejen på bjerget ca. 250 m. over stake-out pladsen se her! Vores hunde var rystede efter 1. heat og efter 2. heat kom de nærmest små-travende i mål i snevejr og på et løst spor! Jan Erik var rystet over hundenes reaktion - han havde prøvet at bytte dem rundt på hjemvejen, men lige lidt hjalp det! Jan Erik kunne dog se at flere af vores velkendte konkurenter også havde store problemer derude men det var en rystende oplevelse! 3. heat gik meget bedre, her var vejret også med os med frost og høj sol og igen var løbet en iver og glæde for mand og hundene! Pressemappe samlet fra løbet kan ses via FISTC`s hjemmeside her. Vores hundespand sluttede på en samlet 14. plads. Se i øvrigt 2 film optaget fra løbet her.Film 1, på You Tube,Film 2, på You Tube. Det kære bjerg er også herpå, dog med klip fra OPSTIGNINGEN!!

P-pladsen ved Hotellet i Schlüsselfeld   Zander hygger i bilen   Zara hygger med snolder   Bjergene bag vores lejlighed   9.2.09   SNE - pistet sne endnu mere skønt!   Løbspladsen midt i byen med masser af sne   Zara på kælkebakken   Zander på vej op ad kælkebakken - tur nr. 47   Afsted med Odin, Bruno og Gizmo   Fin træningstur Odin og Bruno og Gizmo   Vi mødes med Jan Pedersen   Gizmo efter træning   EM Åbningscermoni      EM Werfenweng 2009 Morfar, Zara og Zander   Bauer Team   Hygge på stakeoutpladsen   Morris, I Run, Bruno, Gizmo   Spoon, Odin og Zander, Gizmo bagerst   Jan Erik er klar, Hp og Annette hjælper   Odin og Bruno i lead   Harry Beier med vores Maxim i lead   Tidstager teamet, Mormor og morfar og Zara   Aftenhygge   Sne, sne og mere sne!   Jan Erik og HP er helt klar   Jan Erik C1 klar til 2. heat   Jan Erik på vej i mål efter 2. heat   Jan Pedersen A1   Knud Schmølz A1   Jan Erik og Harry med Knuds leaderdogs   Hundene er helt klar! Birgitte med Odin og Bruno Vi er fra Danmark synger Zara

4.2.2009

I dag var der en fin artikel i Nordjyske Stiftstidende om Bauer Team find den her hos Nordjyske Stiftstidende.

29.1.2009

Følg med i forberedelserne til VM i FISTC her... Vi er ved at være rejse klar og ser meget frem til at deltage igen i Werfenweng for 3. gang. Vi har fundet hus passere (familien flytter ind) og "dyrpassere" til det herhjemme så alt er ved at være på plads! OG VI GLÆDER OS!!!

28.1.2009

Endnu en god weekend at kigge tilbage på! Denne d. 24 og 25 januar, var ved DM i Tisvilde, hvor Jan Erik blev Danmarks Mester i B klassen (6-hundeklassen). Tiderne findes her. Formen og humøret er i orden på hundene nu! Tak til alle jer på sjælland og deltagende jyder for en hyggelig weekend!
1, 2, 3 B klassen  

21.1.2009

Vi har nu trænet nogle gange efter Gizmo`s "dårlige" tur i Silkeborg! Det har været med is i maven, for hvordan træningen ville gå - men py ha - så ung en hund 18 mdr. med pubertets kriller! I Run Will er i løbetid, det kan kun være det!! Han viste ingen skræk ved nedkørselerne i Rold i weekenden, dog var han meget ukoncentreret 2 steder udad lige vej, hvor vi stoppede roste osv. så kom han fint op igen! I dag har vi trænet her hjemme, de har løbet 8,3 km - en super tur med fuld fart! Vi er opmærksomme og vil passe på ham alt det vi kan! Derfor bliver han heller ikke valgt til VM teamet i Østrig til februar! Han er ikke moden nok endnu og har forhåbentlig mange gode år forude... Han skal deltage i DM i Tisvilde d. 24-25.1. i 6 hunde klassen. Det bliver spændende - men vi tager ingen chancer - det bliver på den tunge vogn!

20.1.2009

Suzukien skal til servicetjek i dag - inden turen til ØStrig.

13.1.2009

Hundetraileren skal til serviceeftersyn i dag! Inden den lange tur til Østrig!.

12.1.2009

Endnu en sponsor aftale er på plads! Tak for interessen til MAXIM for at være med til at støtte vores team! Find dette års sponsorer her.

10-11.1.2009

Silkeborg løb, DSHK. Der var ærgerligt nok ikke mange tilmeldte denne gang! Jan Erik var eneste deltager ved ankomsten til skoven i 6 hunde-klassen! Derfor en hurtig beslutning, han meldte op i 8 hunde klassen dog på den tunge vogn! Find resultaterne her. Zander løb sit første Cain Cross løb her med 3 deltagere i klassen! Begge sluttede de som nr. 2. Flot! (Jan Erik udaf 4 deltagere på 11,3 km). Jan Eriks 1. heat gik fint, med 2 overhalinger som gik perfekt! 2. dagen skulle hundene testes og han valgte at tage den lette vogn med! Ærgerligt, for Gizmo ville ikke med - smed sig ned ad to bakker - hvor efter Jan Erik måtte bremse for ham resten af vejen hjemad! Hvorfor nu det? Hjemme træner vi interval træning og har ingen "fart skræk" mærket før eller "nedad kørsels panik". Det må der arbejdes med de næste træninger...

Alt klar...    Kom så Zander...  Zander og I Run    Hygge  Bruno   

3.1.2009

Rold træning. Fin tur, formen er klar!
Se kort film fra tidligere Rold træning her! Filmet af TV2Østjylland, Per Bracher. Det var en super tur med ubemærket passage af en flok Islænder heste på ridetur i skoven! De tog hensyn og trak ind til siden og hundene løber fint forbi (bemærk: tid på filmen: 1.07 til 1.13) Odin kigger til siden men fortsætter i fuld fart! Så godt! Kanon træning!

31.12.2008

Stort tillykke til søster Annette med fødselsdagen! Vi hygger hjemme i aften med Eva,Thomas og Harry Beier!

24.12.2008

JULEAFTEN! Rigtig glædelig jul og rigtig godt nytår til Jer alle!!
D. 24. Fejres hos os bl.a. med hundetræning. Herefter gaver til hundene - hjemmebagte småkager! Bagt som hundeben og fint pakket ind - 1 til hver! Ormekur som sidegevinst! (Avocate).

Jan Erik hygger og klar gør hundene   Gizmo i front, Bruno, Odin, Morris og Maxim   Bruno og Odin i Lead, Maxim og Gizmo i center, Morris og Spoon i wheel      Zara leger med Bruno   Zara og Odin   Zara og Spoon   Zara, Birgitte og Bruno   Birgitte og Gizmo  

21.12.2008

Vi tager i dag til Stendal og træner! Fint spor - godt vi har Jesper foran for at "finde" ruten!! Hygge med Jan Pedersen, Henrik Hansen, Anja og Jesper, Mads P. og Søren. Hundene har SÅ godt af at træne på nye spor, de NYDER det!

19.12.2008

Skøn lang juleferie forude - helt til d. 5.1.2009!!

6-7.12.2008

Gludsted løb i DSHK, Jan Erik stiller op i 6 hundeklassen. Zara og Zander i Barn 2 klassen. Jan Erik vælger at køre løbet trods dårligt knæ dog på den nye træningsvogn fremfor den lette løbsvogn! JE kommer flot afsted, han drejer et forkert sted i skoven (hvor der ingen skilt er!!)og UPS;)... kommer han på langfart! Kører ca. 20 km med hundene - frem for 9,3 km!! Kom nu flot i mål og bliver ikke diskvalifiseret til søndagens 2. heat da Jan Erik er kommet tilbage på rette spor igen og rigtig i mål! Ligger nr. 4 udaf 4!! Zara og Zander køre begge et godt gennemløb på de 2,1 km. Zander deltager med Andreas Nymark og Zara og Jan Erik med lånte hunde fra Anja og Jesper, tusind tak for hjælpen! Søndag morgen er hundene klar igen og bliver sendt afsted på ny. Turen går fint dog efter 5-6 km er hundene "tunge i stængerne" fra i går. Jan Erik slutter med en fin tid på søndagens heat som samlet bliver til nr. 3. Zara vinder barn 2 klassen, Zander ligger lige efter på en 2. plads!

    

18.11.2008

Så er vores ene Danler slæde solgt!! Vi har købt en ny træningsvogn med siddeplads foran, til brug i skovene. Vi har prøvekørt den i Rold og er vildt begejstrede! Man kører lige som på en slæde. Der er støddæmpere på som regulere bevægelserne på "stå stængerne" når man køre over ujævne skovveje. Den følger hundespandet med alle 4 hjul i svingene så det er muligt at køre rundt i sving med meget fart på! Vægt 50 kg.

Wagner vogn  

16.11.2008

Jan Erik er tilbage på "hesten" ATV`eren igen bag hundespandet! Total umulig at holde inde... og godt det samme for familien...

15.11.2008

Endnu en Yes oplevelse.. Igen Birgitte som musher (kører) i silende regn, med god hjælp i Lars Bundgaard bagpå ATV`eren! Dejligt at han og Annette kan få tid til at hjælpe. Tusind tak...

12.11.2008

En ny hundekører er døbt i Bauer Team (døbt i regn og mudder!)!! Birgitte har trænet 6 hundespandet på ATV`eren hertil aften med gode hjælpere i Zara, Zander og HP morfar! Og hold k. hvor var det en fed fornemmelse... I silende regn, i mørke og med 6 arbejdsommehunde på 6,5 km... Så ærgerligt at ryggen ikke vil som jeg... Men en Yes... oplevelse det var det!

11.11.2008

Så er Jan Erik opereret i højre knæ, det gik godt og som forventet. Menisken var beskadiget, den er nu "repereret" og skal blot have tid for at hele op igen. Lægen sagde ro til engang i det nye år!! Så nu må vi se, hvor rolig han kan blive...

8.11.2008

En perfekt Rold træning, hvor det hele klappede. Hundene var meget vilde trods den høje luftfugtighed og regn.

5.11.2008

Zander bliver 9 år i dag!! TILLYKKE.

7.10.2008

Links siden er opdateret. Mød Kennel Canis Polaris, Siberian Husky Racing Team fra Holland.
Find også Ingrid og Joël Reyniers med Kennel Run Before Beauty fra Belgien. Vi har herfra købt Spoon og Gizmo.

1.10.2008

SÆLGES. Ny Danler European Open slæde kun brugt til ét sne løb, sælges incl. 1 par nye ski, se på DSHK`s hjemmeside under annoncer- Markedspladsen. Se også annoncen her. Kontakt os, hvis du er interesseret. Først til mølle øh.. "slæde"...

Oktober 2008

Så er sponsor ansøgningerne sendt ud for genforhandling for den kommende sæson 2008/2009. Med højdepunkt ved VM i Werfenweng, Østrig 2009. Det er altid spændende. Som nyhed kan vi informere om at Jan Erik og hundespandet denne vinter er med til at markedsføre Eccos nye børnestøvle serie "Husky" med et flot billede fra EM i Auronzo i Italien. Under temaet "strong as a wolf, fast as the wind" - Besøg Ecco`s webside her. Ecco. Meningen er ud over denne hjemmeside præsentation, at når man køber et par "Husky" støvler i butikkerne, får man et hæfte med sig hjem (trykt i 20.000 eksemplarer til 7 lande!) Her i er en sjov historie om Husky hunden og den afskyelige snemand, samt information om racen, flotte billeder mm.

1.10.2008

"Op på hesten igen"! Vi har i dag tilmeldt ved DSHK til vognløbet i Daldorf, Tyskland d. 25-26.10.08, i 6 hundeklassen! Det bliver 1. gang vi deltager i løbet.

29.9.2008

"Legendernes tid er slut". I dag har vi sagt farvel til to gamle hunde!! Det har været en meget hård eftermiddag! Happy of Royal Salute og A`Tebs Cezar of Togo er ikke her mere. De fulgtes til det sidste. 12 og 13 gode slædehunde år blev det til for dem og for os! Begge hunde har været uundværlige for Bauer Teamet og vil lede tankerne tilbage på mange rigtige gode år og løb! Højdepunkterne:
Czar Happy
Danmarksmester utallige gange Danmarksmester utallige gange
5. pl. I Frauenwald 1999 WSA 5. pl. I Frauenwald 1999 WSA
Nordisk Mester 2001 i Åsarna med banerekord   Nordisk mester 2001 i Åsarna med banerekord
2. pl. ved VM i Werfenweng 2003, FISTC 2. pl. ved VM i Werfenweng 2003, FISTC
3. pl. ved EM i Auronzo 2004, FISTC
- Og mange flere... Store som mindre løb Europa rundt!
Nu sidder vi tilbage med 3 hunde efter Happy! I Run Will vores eneste tæve, som er familiens lille mascot. Morris og Odin som begge løber i vores hurtige Team (se billedet øverst fra EM Donovaly 2008, Odin i Lead til højre og Morris lige bag ham)!

28.9.2008

Så er træningen startet igen og en ny sæson ligger for døren! Vi har kørt 3,5 km med 6 hundespandet i dag! Alle var glade og helt klar, både familien og hundene! Vi kørte med Bruno og Gizmo i Lead, Spoon og Morris i center, og Morris og Odin bagerst! Fin og rolig tur! Zara og Zander hjælper godt til. Zara vil meget gerne det hele til stor morskab for os alle!! Hun giver seler på, holder hundene i skaglerne, siger "Rolig hunde med dyb stemme" og er dybt koncentreret! Skønt med 2 hjælpere! Zander ordner vand til vi er hjemme igen, seler af og hygger om hundene.

19.9.2008

Knæoperation venter forude for Jan Erik. Desværre er menisken i højre knæ medtaget efter et forkert vrid på en stige! Jan Erik skal opereres d. 11.11.08 ved kikkertoperation. Vi håber det bedste, med hurtig bedring!

13.9.2008

Årets 1. Rold træningsdato. Men der var alt for varmt. 19 grader! Vi venter og håber at temperaturen snart vil falde! Er du interesseret i at være med eller besøge en træning så kontakt os for yderligere info.

1.9.2008

Birgitte er startet på nyt arbejde! Ved Grobund ApS og VM System ApS, som også har til huse på Cemtec i Hobro. Som Salgs- og Marketingkonsulent samt LEAN koordinator, er der en masse nyt at tage fat på.

12.8.2008

Zara bliver 4 år i dag. Tillykke "din lille bandit"!

14.1.2008

Hjemad mod Danmark igen, efter en skøn ferie og et godt løb i Østrig. Vi er klar til VM 2009 i Werfenweng, har allerede for booket lejligheden til næste år!! Så håber vi blot på masser af sne...Noget for dig? så kig på www.werfenweng.org VM i Fistc bliver her. Byen forventer ca. 200 starter. ca. 1.300 km (Hobro) Danmark/Werfenweng. Byen har små 770 indbyggere, men sengepladser til 4000 gæster. Der er en flot skiloipe i byen også. En by der virkelig skal opleves.

12-13.1.2008

Løbsweekend, og sneen er her stadig. Humøret er højt på pladsen. Det bliver meget spændende, der er 117 starter, hvoraf 27 er tilmeldt i 4 hunde klassen. Jan Erik kører en 3. plads (begge heat) hjem udaf 20 gennemførte. Der er præsenteret en noget strængere og stejlere rute end den vi kørte i 2003 til VM, ruten er udskrevet til ca. 10 km. Meget spændende rute op til bjergene og med nogle seje lange stigninger og efter følgende nedkørsler. Hundene var noget ukoncentrerede i 1. heat. Prøvede på at løbe af sporet og ud på asfalten!!! Ja, ak -det er jo ikke Danmark træning på grus og asfalt!! Kørte med Maxim (8år) og Odin (2 år), Morris (4 år)og Spoon (2år). I 2. heat gik det noget bedre. Kørte 1 min. hurtigere til trods for ny sne om natten, mere fokus og koncentration på hundene, kom rigtig flot i mål!!

C klassen. 1 Jürgen Hierzer, 2 Gerald Osterbauer, 3 Jan Erik Bauer Pedersen  B klassen. 1 Ludwig Kreuzer, 2 Georg Patsch, 3 Alexander Serdjukov  A klassen. 1 Andre Van Der Brink, 2 Rainer Diemer, 3 Karl Rachbauer

9.1.2008

Vel fremme ved vores kendte familie i Werfenweng. Pu ha, sneen er nu noget knap - kom først som vi kørte over by grænsen. Her er små 10 cm... OG tø... Bare det holder til løbsweekenden. Sneen er gl. - fra før jul meget hård og iskrystaller. Sporet bliver meget hurtigt. Vi hilser på de andre tidligt ankomne teams på hunde stake-out pladsen og finder os en god plads. Hører at der vil komme ca. 100 spand. Spændende.
Det er vejen fremad det her - det er livet, hundesport, sne og sol!  Masser af tid til hygge med hundene  Aften hygge... Afslapning i den skønne natur  Zara skrabe hage, væltede på bobslæden..  SEJE Zander   Morris, Odin og Spoon.

8.1.2008

Så er det afgang kl. 05.30 mod Østrig!! Hele familien er pakket, klar til afgang og hundene er veltrænede og klar til at møde sneen og de 2 x 9 km i Werfenweng. Snee forude...
Vi overnatter efter 970 km i Schlüsselfeldt i Tyskland for (5 gang). Hundene får luft, foder og ro og vi får en grosses Schnitzel og en god nattesøvn, herefter morgenessen - mod Østrig. Der er super fine vejrforhold. sol og +5 til 8°.

31.12.2007

Søster Annette bliver 41, tillykke!
Vi har i år valgt at hygge i Kompedallejren med de andre hundefolk, samt træne.
En rigtig god nytårsaften blev det til, med venner og børn. Zara og Zander i nytårs out-fit!  Gert i nytårs out-fit!!

juleferien 2007

Endelig god tid til failien og hundene. Træningen skrider planmæssigt. Vi har de ønskede km i hundene. De unge hunde Odin og Spoon retter ind i teamet som vi havde håbet. Det tegner godt. Vi glæder os til de skal vise, hvad de duer til løbet i sneen i Werfenweng i uge 2.

10.12.2007

Birgitte bestod i dag sin merit eksamen, mundtlig eksamen i projektafleveringen, fik 12!!!! Er nu kontorassistent med speciale i administration.

22.11.2007

Så har vi kørt Suzuki Grand Vitara i 1 år. Vi er fuldt tilfredse. Dejlig bil!

21.11.2007

Hundetraileren på værksted for års gennemgang af bremser mm.

5.11.2007

Zander bliver 8 år i dag!!! Tillykke Supermand!!

27.9.2007

I dag er der nyt at finde på www.vildmarksliv.dk om fællestræningerne i Rold Se datoerne her samt info for interesserede om Bauer Teams træningsstart. Efter nogle dage på forsiden ligger artiklen også under hundeslædeture. Forventet besøgstal på Vildmarksliv hjemmesiden er ca. 4.000 pr. dag!

26.9.2007

Happy of Royal Salute bliver i dag 11 år!! Tillykke super hund! - Han er denne sæson i pensionist teamet! Men stadig meget aktiv i hundegården og løbegården.

22.9.2007

I dag har vi været til 1. Rold fællestræning. En super god dag med dejligt "varmt" efterårsvejr. Vi kørte 2 spand. Første team, Odin og Maxim i lead og Spoon og Morris samt Thor i wheel, kørte helt perfekt! Ca. 4.4 km.
2. team var the Old one, Happy og I Run i lead samt Czar i Wheel, de kørte ca. 3,2 km, det var også en god tur. Datoerne finder du her til de kommende fællestræninger i Buderupholm statsskov.
Zander hygger med hundene  Happy, I Run, Czar, Morris  Hey Spoon, Maxim og Odin  Hej Zara...  Mini Mushers  Hygge..  After-træning

20.9.2007

Tillykke Thor, han fylder 6 år i dag!

12.8.2007

I dag er det Zara`s 3 års fødselsdag! Tillykke! Hun har haft en super god dag med gæster og gaver og hygge! Hun er lige startet i børnehave - og det er bare sejt og super spændende!
Se min nye cykel!!  Morgenpakker!    1. dag i børnehaven    1. dag i børnehaven - hjem? Nu allerede?? 

28.7.2007

I dag har vi været til den årlige sommerfest hos Vivi og Mads P og børn! Igen en super eftermiddag og aften med masser af hygge, dejlig mad og hundesnak!

25-26.7.2007

Endelig en smuttur i Belgien efter Gismo! Han er nu 13 uger og helt klar til at rejse til Danmark - og bare så dejlig. Han er vant til at komme i løbegården med de 30 voksne hunde flere gange om dagen, så socialiseret er han!
Gismo i midten  Masse fodring!  Der er sku`styr på det!  Luk mig ind!  Kan jeg så få noget mad!  Godnat lille Gismo  To sekunder før nappede han Zander i håret!
Så dejlig en lille hund! Zara, Birgitte og Gismo Nuttet, bandit! Kom så Gismo-Tag den! Hygge besøg i stuen!

4.7.2007

Tillykke Morris fylder 4 år i dag! Vores absolut bedste hund i teamet denne sæson!  

13.6.2007

Tillykke Czar - Grand old man - fylder 12 år i dag! Vores gode gamle Czar of Togo! Han holder godt ud og holder det totale overblik over flokken. The leader of the pack!  
Sort/hvide Czar i lead til højre ved EM 2006 med Lars Bundgaard  Czar her sammen med Gert Kronholm i 2002

12.6.2007

Tillykke ODIN fylder 2 år i dag! ODIN The best of Happy En dejlig, super stærk og hurtig hund med viljen til at kunne! - Zero.  
Sort/hvide Odin i lead til højre   Odin februar 2006

28.5.2007

Gismo er nu næsten 5 uger gammel. Og SØDE det er de, vi har endnu ikke valgt hvilken hvalp der skal være vores. Vi venter til vi ser dem rigtigt! - Men ventetiden er lang!
     

27.4.2007

Alle 8 hunde har været til den årlige re-vaccination i dag og dyrlæge tjeck! Alle er i tip top form og OK!

24.4.2007

I dag er vores nye kommende han hvalp GISMO blevet født, hos Ingrid og Joel Reyniers i Belgien. Et kuld på 8 hvalpe, hvoraf der er 3 hanner. TÆVE: Darlana von Rapadalen og HAN: Run Before Beauty's Dust. Run Before Beauty's Dust er Ingrid og Joels absolutte bedste hund i deres åben spand og han skal være far til begge deres hvalpe kuld denne sommer! Det bliver meget spændende at tilbageføre de gamle danske linier som ligger bag! Artic Spirit´s Elvira - hun er en god gammel dansk kending, som ligger bag begge forældre hunde. (hun var Peter Larsen´s bedste lederhund da han vandt EM i 87 i 4-hundeklassen med sine renracede siberians og hun var en meget flot Husky!)

24.4.2007

Tillykke - Spoon bliver 2 år i dag! Han er en super dejlig, dygtig og kærlig hund! - Kan anbefales! 
Spoon i sneen   Run before beauty`s E-spoon

8.4.2007

Påskehygge ved Birthe og Gert Kronholm! En rigtig dejlig frokost med mange hundevenner! Tak for en god sæson!

31.3.2007

Sidste træning for denne sæson 2006/2007! Fin tur i Rold på 5,5 km.
Sidste træning - næsten Ah sommerpause - TAK   Jeg glæder mig til næste gang!

17.3.2007

Tillykke - I dag har Jan Erik fødselsdag - 39 år!! TILLYKKE  - du gamle musher! Uh -ha næste år....

3 og 4.3.2007

Danmarksmesterskab i DSHK i Vrøgum plantage ved Oksbøl.
Bauer Team fik 3 1. pladser med hjem!!! Zander blev danmarksmester i barn 2 klassen, han var meget stolt, og Jan Erik vandt 4 hunde klassen og den nye D-klasse. Se resultater her.
Billeder er på vej, se præmieoverrækkelsen og stemningsbilleder på DSHK`s side under What`s up. Se under d. 7.marts 2007 hvor der står: Så er der kommet billeder fra Vrøgumløbet.
Skønt at vide vi er på rette vej med de nye unghunde i teamet...

28.2.2007

I Run, vores eneste tæve, har fået en skade i hoften! Hun har løbet dårligt det sidste stykke tid. I dag har vi haft hunde healer til hende!! Hun kunne med det samme mærke at hendes skade sad i hoften, især i højre side. I Run nød virkelig at blive behandlet. Vildt at se på at en hund som flagre rundt, bakker enden ind i hænderne på Bente og lader sig heale. Det lettede på hendes ømhed, vi håber så bare på at behandlingen holder - efter træning igen.

22-25.2.2007

Vi er totalt sneet inde... Søndag d. 25 træner vi 9 km på vejene på ATV`eren med alle 8 hunde. En helt perfekt tur, hvor hundene aldrig har løbet før. Skønt...Det var så denne weekend vi skulle have kørt DM på vogn i Tisvilde... Aflyst pga. sne. DM er rykket til næste løb i Vrøgum.

15.2.2007

Happy har været til øjenlysning i dag og er fri for arvlige øjensygdomme. Han er nu klar til avl. Vi var hjemme fra Italien i går aftes, så alt er lettere hjemkomst udpaknings kaos...

9, 10 og 11.2.2007

VM løb i FISTC i super natur og bjerge. Jan Erik sluttede som nr. 10. Se resultatlisten her.

3.2.2007

Afrejse mod Auronzo, Italien. VM i FISTC venter forude. OG sneen...Læs meget mere om vores rigtig gode tur til VM, her (kommer snarest)...

27.1.2007

Så er der kommet lidt hvidt pulver, sne. I dag har vi trænet på vogn i Rold, skønt med frost og en smule sne frem for det MUDDER. Irun er gået i løbetid!!

Maxim og Odin i Lead, Spoon og Morris i Wheel

17.1.2007

I dag har vi sagt farvel til to gode gamle hunde, A`tebs Unto Nanoq of Atim og A´tebs Bojar.De opnåede en alder på 14 og 12 år! Det var tiden sagde dyrlægen, men kors hvor er det hårdt at sige farvel... Nanoq var vores 1. rigtige løbshund og vores første super leader. Bojar var wheeldog, en glad frækkert og katte, pindsvine og mår fanger.

11.1.2007

Så er vores løb og ferie i Werfenweng i Østrig, aflyst! INGEN sne til os i uge 2!! Øv sikken en flad fornemmelse, vi havde sådan set frem til at få testet de unge håb på sne! - OG holde lidt ferie. Så nu ser vi kun fremad mod VM i Italien! Vi arbejder bare i stedet for!!

6-7.1.2007

Løb i Silkeborg. Hurtig tilmelding til Danmarks bjergløb, blev det til da meningen jo var at vi søndag morgen skulle rejse til Østrig. MEN der er stadig ikke nok sne. Vi håber der kommer mere i løbet af ugen. Men så kunne vi jo lige teste 4 af de mulige hunde der skal kører VM (Odin, Maxim og Morris og Spoon) i et 4 hunde spand. Pga. meget få tilmeldinger i 4 hundeklassen, 4 på programmet og 3 deltagere på løbsdagen, valgte vi at stille op i 6 hundeklassen med de 4 hunde, og da km distancen her blev nedsat til 8,2 km.
Lørdag: Fint gennemløb, de kom rigtig flot i mål. 1. rigtige løb for Odin i Lead og han klarede det fint. Var lidt usikker et par steder, men han skal nok komme efter det! Spoon klarede det også fint var enkelte gange lidt flagrende/nysgerrig. Flot 2. placering udaf de 6 deltagere. (Andreas nr. 1, JE 2, Jørgen 3, Lars 4, Niller 5 og Steen 6). Søndag: Igen en god tur med de 4 hunde. Håber på lidt mere stabil fremdrift. Lidt mere power. Men de 2 er jo unge hunde. Odin løb bedre i dag. Flot 2. plads!
Zander vandt barn 2 klassen med Happy i single lead, og Thor og Czar bagerst. Et par hurtige turer blev det til, men alle nød det!!

Præmieoverrækkelsen i B klassen. Jan Erik kørte kun med 4 hunde  Præmieoverrækkelse i Barn 2 klassen  Løbshygge  Madpakketid  Jan Erik med de 4 hunde  

31.12.2006

Nytårsaften bliver alligevel her hjemme. Hundene er i deres trykke base, og da vores gamle hunde stadig er her har vi valgt at blive hjemme fra Kompedalen. Annette Bauer Team 2, fylder 40 år i dag, Stort tillykke til Most fra Bauer Team....(din gamle slæde..) Nu venter sneen snart forude.... Bare den kommer og bliver til vi har deltaget i Werfenweng, vi håber..
Træningsmæssigt går det planmæssigt, vi træner igen alle 8 hunde, dog Thor med sokker. Nytårsoptællingen siger ialt ca. 320 km med 4 gange træning om ugen - vi er fint tilfredse og hundene er glade. Rigtig godt nytår!!

30.12.2006

Nytårs fællestræning i Rold, en våd tur, kun Lars, JE og HP deltog i storm og regn. Hundene fik god træning, men det kostede et hjul på træningsvognen og vist en lille en til halsen at stå imod med!

28.12.2006

Vores nye sponsorjakker fra Wolf Camper er færdige ved trykkeren i dag med vores sponsores logoer. De er blevet rigtig flotte. Se mere under sponsorer.

  

24.12.2006

Rigtig glædelig jul til alle Jer derude fra Bauer Team...

12.2006

Vores hundetrailer for denne sæson.

  

11.12.2006

Thor plejes og smørres men han går ikke med i træningsspandet endnu! Måske sidst i næste uge - vi får se...

2-3.12.2006

Årets Rold løb i DSHK. Et meget spændende løb for os i 6 hundeklassen for her skulle Odin og Spoon kører deres 1. løb. Lørdag morgen var der 11° og regn!! Trods dette gik lørdagens løb over al forventning med 6 homogent arbejdende hunde. Jan Erik og hundene tog dagens 1 plads. Jan Erik havde kigget meget på Odin og Spoons bevægelser på op og ikke mindst nedkørselerne. Fine bevægelser og med på den værste! Vi skal passe godt på dem - sneen venter forude. Zander (nr. 2) havde en fin tur med sit 3 spand med 2 lånte hunde - tak for lån Gert!
Søndag morgen bød på koldere vejr og lavere luftfugtighed, dejligt. Hundene var meget opsatte og klar. Jan Erik og hundene fik en god start, men kort efter start begyndte Thor at bremse, som han så gjorde resten af vejen hjem! Jan Erik bremsede for ham det meste af vejen for at passe på. Tiden lød på bedre tid end lørdag, men øv for en tur! Thor havde fået en grim poteskade! Rigtig ærgerligt, 1. pladsen røg og værst - vi fik en skadet hund!

28.11.2006

Jan Erik arbejder som en besat på at få vores nye trailer kasse færdig!

Vi har lige sat en ny Danler slæde i bestilling.Vi glæder os til at prøve de små ændringer fra den gamle model vi har nu.Tak til vores gode sponsor som fremstiller verdens bedste hundeslæde!

Træningen går planmæssigt trods det alt for varme vejr!
Vi skal den kommende weekend deltage i Rold løbet, DSHK. Vi glæder os til at prøve vores Odin og Spoon af under løb. Vi skal nok passe godt på dem!

Se link til vores nye sponsor her.

15.11.2006

Øv, der røg den hundetrænings løb i St. Ulrich am Pillersee. Vi har i dag modtaget email fra Eddy Nutz om at det desværre er aflyst + hans træningscamp i januar. Vi starter jagten på nyt løb, eller træningslejr. Vi forventer stadig at deltage i Werfenweng løbet.

8.11.2006

Ny bil og ny sponsor til Bauer Team. I dag har vi købt ny bil, en Suzuki Grand Vitara. Det bliver spændende at kører 4 hjulstrækker, den virker meget rummelig og indbydende. Bilen leveres i næste uge. Vestergaard biler Hobro har indgået sponsoraftale med os for den kommende sæson. Velkommen til Bauer Team!

6.11.2006

Vores hunde side er blevet opdateret, med bl.a. nye billeder af Happy og Maxim.

5.11.2006

Junior musher Zander fylder 7 år i dag! Kæmpe tillykke til dig!   St. Ulrich am Pillersee 2006  En glad sommer fyr - har lige klaret en forhindringsbane

4.11.2006

Træningen forløber planmæssigt. I dag var vi til fællestræning i Rold. Vi kørte en super tur med 8 spandet. Herefter hyggede vi med kaffe og madpakker med de andre deltagere. Vivi og Mads Peder kiggede forbi til eftermiddagskaffe, med fisk til hundene. Dejligt.

7.10.2006

ENDELIG er det tid for 1. træningstur. Der har da bare været alt for varmt - alt for længe! Men nu er vi startet. En super tur med 8 hunde ca. 3 km. Helt perfekt!

26.9.2006

Happy fylder 10 år i dag!! Hvilke 10 år! Alle med fuld fart frem - vores bedste leader nogensinde! - En af de bedste i verden! Helt klart en ener! Vi håber inderligt at Odin the Best of Happy på 1 år bliver så meget Happy som det tegner til - bare på sin egen måde! Vi har 3 gode hunde efter Happy. I Run Will, Morris og Odin.
Happy ved EM i Auronzo 2004         Werfenweng WM 2003

20.9.2006

Thor fylder 5 år i dag!! Hundekiks er klar til ham vores store smukke wheeldog!

5.9.2006

Så har vi booket overnatning til Bauer Team i Østrig i januar 2007, til træningsløbene i FISTC i St. Ulrich am Pillersee og i Werfenweng. Vores reservation til VM i Auronzo i Italien til februar er også i orden nu, så er det bare træning og træning og atter træning der gælder!

5.9 2006

Så er fællestræningsdatoerne for Nørreskoven i Rold på plads. Er du interesseret i at deltage i en privat fællestræning og bor du i området, så kontakt os for nærmere information og datoerne.

4.9.2006

Maxim (Max-motor) bliver 7 år i dag!! Stort tillykke til hurtige, stabile og rare Maxim.

2-3.9.2006

Så har Odin og Spoon fået hundepas. Jan Erik var på DKK`s hundeudstilling i Silkeborg denne weekend med dem. Så nu er de klar til vi skal deltage ved VM i Auronzo 2007. Så har vi 6 klare løbshunde + 2 lidt ældre (Happy på snart 10 år og Czar på 11 år). Vi håber på en god sæson der forhåbentlig snart kan starte, vi venter på lidt koldere og stabilt vejr.

29.8.2006

Birgitte bliver 34 år i dag! Alte Musher-frau!! TILLYKKE...

August 2006

Vi har tilmeldt Odin og Spoon til hundepas registrering ved Silkeborg udstillingen d. 2/9. Så de kan klargøres til vi skal deltage ved VM i Auronzo 2007.

12.8.2006

Zara bliver 2 år i dag! TILLYKKE TILLYKKE din krudtugle!
Zara og hendes støvsuger...   Zara og nogle af de fine gaver.   Lagkagetid.

29.7.2006

Årets sommer grillhygge dag/aften ved Vivi og Mads Peder. Igen en rigtig god og hyggelig dag med hundene omkring os. Mange tak for sidst!

4.7.2006

Morris "motor" bliver 3 år i dag! TILLYKKE.

1.7.2006

Hjemme igen efter en skøn sol, bade og dase ferie! Vi har været på besøg hos Heidi og Knud Schmølz i dag. En rigtig hyggelig dag med mange hundefolk. Mange tak for sidst!

23-30.6.2006

Så er der dømt ferietid! Vi rejser til Alcudia i eftermiddag. Hundene passes her hjemme af kendte handlere og familie.

16.6.2006

Tillykke til Nanoq! Han fylder 14 år i dag! Vores gode gamle leader! Han har været med hele vejen, på alle rejser! Nu nyder han sin pensionist tilværelse herhjemme og har ikke trænet med hele sidste sæson. Han har selv valgt det fra. Han hygger sig med Bojar i hundegården og er meget i haven.

13.6.2006

Tillykke til Czar! Han fylder 11 år i dag! Han har gjort det rigtig godt for Bauer Team. Nu er hans vigtigste funktion sit otium samt at opdrage Odin som han bor med og hjælpe med indkøring af Odin og Spoon.

12.6.2006

I dag bliver Odin 1 år!! TILLYKKE.....Selvfølgelig også til resten af O kuldet! OG tillykke til opdrætter Peter Kruse for han fylder nemlig også år i dag!

10-11.6.2006

Denne weekend har vi vist vores hunde og grej frem i Givskud Zoo i samarbejde med Royal Canin.
Ved et arrangement der hed Ulven i din stue - hunde i Zoo. Bauer Team 1 og 2 fremviste vores smukke og ivrige hunde samt holdt et foredrag om hundenes oprindelse og vores slædehundesport generelt. Vi kom også omkring det at rejse med hunde, og deltage i store internationale arrangementer og træning af en slædehund. I Tipilejren ved siden af Ulveanlægget, var der udover vores præsentation af Siberian Huskyen for fuld udblæsning også foredrag med Lise Lotte Christensen der er adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub. Samt besøg og opvisning af Schweisshunde, redningshund, politihund, narkohund. Det var et par meget varme dage! Men arrangementet var godt besøgt og der var stor interesse for vores dejlige slædehunde.

23.5.2006

Der er fart på hos os i øjeblikket, Jan Erik starter som selvstændig blikkenslager, J E BLIK OG MONTAGE pr 1.6.06.
    Jan Erik`s nye firmabil
Birgitte har fået nyt arbejde pr. 10.5.06 som jobkonsulent ved TEMP-TEAM vikar bureauet i Randers ca. 30 timer om ugen. Hundene nyder sommerferien. Zara og Zander har det godt.

24.4.2006

Så er vores rejsebeskrivelse fra årets højdepunkt EM, endelig færdig. Med masser af billeder fra turen - kig forbi og skriv en lille hilsen i gæstebogen, på forhånd tak.

22.4.2006

I dag har vi trænet 2, 4 spand på ca. 3 km. Odin var i lead for 2. gang sammen med Happy (hans far). OG HAN ARBEJDER BARE PERFEKT. Skønt. Så nu er det vist også ved at være slut for denne gang - måske bliver det til en enkelt gang træning mere - vejret bestemmer. Hundene er klar til at holde sommerferie nu.

4.4.2006

Træningen er fortsat igang for vores vedkommende - i sidste uge droslede vi ned fra 4 gange om ugen til 2. Det vigtigste element er nu at få kørt vores 2 store hvalpe, Odin og Spoon godt ind i Teamet. Derfor træner vi nu et 8 spand og max 4-5 km. Begge hunde er meget lovende, Odin er på trods af han er den yngste - den nemmeste af de 2, han blev spændt ind og vi "ser" ham næsten ikke! Hans bevægelser er Happy op af dage! SKØNT.... Spoon er lidt mere løs i sine bevægelser men han mangler lidt i at være helt udvokset, så skal det nok komme. Det tror vi på! Han kan også godt midste koncentrationen lidt, hvis der er fugle på marken osv. men begge holder galoppen fint. De er begge utrolig motiverede, stolte og glade for at være en del af spandet.

4-5.3.2006

Denne weekend har Bauer Team deltaget i DM i Vrøgum plantage. Det blev til en 2. plade til Jan Erik med 6 hunde spandet og Zander blev også nr. 2 i Barn 2 med 3 hunde.

28.2.2006

Så kan vi igen se tilbage på et vel overstået EM i FISTC og en god hunde ferie! Det blev til en 11. plads for vores 4 hunde spand udaf 36 startende i klassen, hvoraf 31 gennemførte. (2 faldt for tidsgrænsen). Jan Erik valgte at deltage med Happy og Maxim i Lead og Morris og Thor bagerst. Lars Bundgaard blev nr. 28 i samme klasse, han lånte vores hanhund Czar, som kørte et rigtig godt løb for Lars. Czar er på billedet lead til højre forfra. Er du interesseret kan du læse rejsebeskrivelsen her.- Er på vej....

17-19.2.2006

EM I St. Ulrich am Pillersee i Østrig.

1. heat                        Eks. på den bløde sne på sporet, bemærk hvor dybt Happy`s forpoter træder i!! St. Ulrich am Pillersee bymidte

2.2.2006

Så er bilen og traileren tjekket og klar til at rejse til Østrig! Træningen gik fint i dag på ATVeren. Vi fik mulighed for i dag at forlænge vores træningsrute med 1 mark mere så nu lysner det. Vi håber på ny sne her i weekenden!

Januar 2006

Januar har budt på noget vekslende spor og træning for vores Teams vedkommende!! Vi har fået kørt nogle rigtig gode kilometer på Danler slæden, men desværre også været forhindret i at køre de ønskede km pga. is og for meget sne på dele af vores træningsrute. Men træningen har vi holdt fast ved, trods vind og vejr men under for os ansvarlige forhold der så desværre har været på reducerede km. Vi håber ikke dette vil få nogen indflydelse for vores hundes præstation ved EM som ligger lige om hjørnet nu!! Vi er meget spændte og glæder os rigtig meget til turen.

7-8.1.2006

Denne weekend skulle vi så have deltaget i DM i Silkeborg! MEN løbet er desværre aflyst pga. for lidt sne på dele af sporet. DM flyttes nu til d. 21-22.1.2006 i Gråsten. Her vil vi selvfølgelig deltage såfremt dette gennemføres. For os blev denne weekend god alligevel da den bød på slædetræning her hjemme fra i stedet for. Skønt med sne under mederne!

Happy og Maxim i lead   Morris og I-Run i 2`er og Czar og Thor i 3`er   Spoon venter på træningshundene - mon det ikke osse snart bli`r min tur?   Nanoq og Bojar venter på hundekiks

3.1.2006

I dag byder det så desværre på træning på ATV`er igen. Vi var heldige at få trænet et par gange mellem jul og nytår på slæden. Vi har ca. 25 cm. jævn sne nu men flere af vores marker er med store driver og tilkørselsvejene er ved at være ryddet for sne, desværre! Så er det crosser tid igen! Vi håber at slædevejret holder til weekenden, hvor Jan Erik og Zander skal kører DM i Silkeborg i DSHKse programmet under What`s up!. Det ville være dejligt med et slædeløb.

Tæt på afgang!   Happy i selen!   Zara og Zander venter på far og hundene på træningsturen   Zara

30.12.2005

Vi stod i dag op til sne og sol!!! Skønt!! TV 2 Nord har været på besøg og filmet en flot træningstur på ca. 7 km på Danler slæden!! Turen gik fint og hunde og musher er glade. TV 2 Nord bringer indslaget i aftenens program kl. 19.30! Se indslaget her på TV 2 Nord vælg på startsiden TV2 Nord, på den lille kalender d.30 december 2005. Vælg herefter Slædehunde til EM. 1.46 min. indslag.

26.12.2005

Endelig går træningen helt planmæssigt og det sneer!! Håber bare der kommer nok til en dejlig slædetur. Rigtig glædelig jul!

22.12.2005

Så har vi købt ny ATV`er 200 CC. på plader. Under vores træning krydser vi offentlige veje og har nu valgt at træne på ATV`er som er indregistreret og hvor forsikringen er i orden såfremt der skulle ske noget. Derfor sælger vi vores gamle Suzuki 160 CC. monteret med cykelcomputer, indenfor nærmeste fremtid - så hvis der skulle være nogen der er interesseret så ring og giv et bud og hør nærmere.

9.12.2005

Så er mit 6 ugers kursus som Web medarbejder slut for denne gang. Jeg har søgt om uddannelsen som WEB Master som er for et 1/2 år med ilagt virksomhedspraktik. Desværre var der ikke nok tilmeldte så Kompetencecenter Mariager Fjord i Hobro håber på at det kan oprettes i det nye år.

3-4.12.2005

Denne weekend har vi deltaget i vores første løb denne sæson i Nørlund i DSHK. Resultatet blev en 2. plads til Jan Erik og hundene i B klassen tabt med 16 sek. til hurtige Andreas! Se tider og billeder her. Vi havde nogle pote problemer på 6 spandet denne weekend, på bl.a. I Run som vi valgte at spænde af søndag og på Morris, Maxim og Czar som blev sokket op søndag. Zander blev nr. 1. med sine 3 hunde. Et godt løb med flotte præmier og masser af hygge. Tak for en go` weekend.

21.11.2005

Så er vores hunde siden blevet opdateret med billeder af Spoon og Odin (Bauer Teams hvalpe fra sommeren 2005) samt nyt billede af I Run Will vores skønne lead tæve.

19.11.2005

I dag har Bauer Team været på en dejlig tur til Rold træning for 1. gang denne sæson. Hundene løb ca. 9 km, i det skønne frost kolde vejr. Vi hyggede bagefter med fælles morgenkaffe for alle fremmødte og hundesnak. Se stemningsbillederne...

Klik for at se 6 hunde spandet   I Run og Happy, Morris og Maxim, Czar og Thor   Morris, Thor og Czar efter træningen   Zara, mormor og Odin   Spoon

16.11.2005

Så er siden Om os blevet opdateret med bla. billede af Zara! Zander har fået opdateret sin egen side, se mere på Zanders side. Zara har også fået sin egen side nu se mere på Zaras side.

8.11.2005

Birgitte er fra d. 31.10 til d. 9.12 på WEB master kursus. Så sker der nok noget nyt på hjemmesiden!!

7.11.2005

Så må vi desværre meddele at vores bestyrelse i DSHK har valgt at Bauer Team ikke skal deltage i OL Show løbet i Torino. Karen Kolbeck er blevet valgt som reperæsentant for Danmark på den eneste plads som er givet fra FISTC. Vi håber inderligt at Karen må og kan repræsentere Danmark på bedst mulig vis og få et godt løb. Gert Kronholm blev valgt som 2. priortet og Jan Erik som 3. priortet. Derfor vil vi nu koncentrere os om klargøringen og træningen til EM i ST. Ulrich am Pillersee i Østrig, som vi glæder os meget til at deltage i.

5.11.2005

Zander fylder 6 år i dag. Tillykke Zander!! Tak for de mange fødselsdagsmails han har fået.

1.11.2005

Alt går som planlagt med træningen af vores 6 spand. Trods det lidt varme vejr er alle hundene klar på nye udfordringer og ved at have grundtræningen i orden. Vi træner nu 4 gange om ugen, varieret i km alt efter temperaturen og luftfugtigheden. Vi har fået nye træningsveje til rådighed så hundene synes det er skønt med noget nyt og spændende.

10.2005

Så er vinterferien booket i St. Ulrich am Pillersee. Vi glæder os meget til at deltage i FISTC`s EM løb. Det bliver spændende om det også bliver til OL deltagelse i show løbet i Torino i Italien.

10.2005

Så er der billeder af Odin og Spoon. Her er Spoon 17 uger og Odin 11 uger.

        

7.8.2005

I dag får vi Odin hjem. Det bliver dejligt. Vi glæder os meget til at få endnu en hvalp til Bauer Team.
5.8.2005 Foreløbig løbs/træningskalender er klar. Træningstilladelsen til Rold er på vej. Datoer afventes. Vores store planer for næste sæson er klart EM i St.Ulrich am Pillersee samt OL i Torino. Vi håber på deltagelse ved begge arrangementer.
5.8.2005 Vi har besøgt Odin i dag, han vokser og trives. Det går rigtig godt herhjemme med Spoon. Han bor nu sammen med Maxim og Czar og er ofte i haven med alle de andre hunde. Han er faldet rigtig godt til. Han har et dejligt roligt sind og temperament og han går stadig løs på hele vores ejendom. Vi hygger ofte på terrassen med børnene og ham. Vi nyder at have en hvalp igen.
21.7.2005 I dag har vi sendt sponsornyhedsbrev ud til vores sponsorer. 
17.7.2005 Snowfalls Odin the best of Happy er nu 5 uger gammel, vi glæder os til at få ham hjem om ca. 4 uger.
16-17.7.2005 Hurtig tur til Belgien for at hente vores hvalp E-Spoon hos Ingrid og Joël Reyniers. Spoon er født d. 24.4.05 efter Run Before Beauty Cici og Vodka. Dejlig weekend med stort barbeque party lørdagaften sammen med ca. 40 hundemushere fra Danmark, Holland og Belgien. 
4.7.2005 Morris bliver 2 år i dag. Tillykke.
16.6.2005 Nonoq bliver 13 år i dag. Tillykke.
13.6.2005 Czar bliver 10 år i dag. Tillykke
12.06.2005 O kuldet efter Snowfalls Ecape og Bauer Teams Happy er blevet født i dag, 4 hanner og 2 tæver. Vi skal have en han hvalp, Odin.
Maj 2005 Bauer Team er stadig dansk agent for Danler hundeslæden, hvormed der kan bestilles slæder og grej gennem os. Se produkter og priser på www.danler-hundeschlitten.at Vi samler ordre sammen for at spare Jer for dyre forsendelsespriser fra Østrig. Ring ved spørgsmål. OBS, Der er nu Hornet slæder på lager igen fra medio Oktober. Men skynd dig såfremt du er interesseret bestillingslisten vokser, hermed længere leveringstid!
Maj 2005 Bauer Team er nu fungerende agenter for Wolf Camper i Tårs, hvormed div. produkter kan bestilles gennem os. Se det flotte sortiment på www.wolfcamper.dk
Maj 2005 Bauer Team er nu forhandlere at Rex skivoks fra Finland, som vi mener producerer noget af verdens bedste voks kig på www.rexskiwax.com hvor alle produkter kan ses samt div. forklaringer til brug af produkterne. Såfremt der er spørgsmål til voksning af slæden er I meget velkommen til at ringe og vi vil besvare efter bedste evne. Vi samler bestillingerne og bestiller 1 - 2 gange pr. sæson efter behov da forsendelsen er meget dyr fra Finland.
28.4.2005 Resultater til dato er opdateret.
29.4.2005 Alle hunde bliver vaccineret mod Rabies og Canlan 6
16.4.2005 Generalforsamling i Nyborg i DSHK. Vi deltager begge to.
13.4.2005 Adjack og Bojar har fødselsdag, 11 år. Tillykke.
11.4.2005 I Run og Czar HD fotograferet på Hobro dyrehospital. Begge ser fine ud.
5.4.2005 Czar godkendt fri for arvelige øjensygdomme ved undersøgelse på Århus dyrehospital ved Niels Stadsvold.
24.3.2005 Årets sidste træningstur. 6 km. Nu er der for varmt til det er ansvarligt at træne med hundene. Tak hunde for en god sæson
17.3.2005 Jan Erik har fødselsdag. Tillykke.
5-6/2 2005 Løb i Vrøgum i DSHK. Sidste løb i den pointgivende HIKE Cup. Nok har vi lige fået pakket ud og vasket før vi pakker ned igen. Årets sidste løb vil vi ikke gå glip af! Vi alle 4 og 10 hunde rejser vi i sommerhus fredag for at Jan Erik og Zander kan deltage i årets Vrøgum (Blåbjerg) løb. Vi boede i vores gode sommerhus i Henne som vi plejer sammen med Annette og Lars og deres 5 hunde. Inge og HP kiggede forbi lørdag og for en enkelt overnatning og løbsdag. Hyggeligt. Vejret var skønt hele weekenden, koldt, sol og tørvejr. Der var desværre en del is på sporet men Jan Erik har jo før prøvet lidt af hvert, så han var ikke nervøs for at køre. Jan Erik vandt 6 hundeklassen igen helt suverænt. Ruten var 7,5 km og Jan Eriks tider var lørdag 19.06 og søndag 17.54. Total en sejr til næste deltagere med 3 min. og 12 sek. 
Jan Erik vandt igen i år HIKE Cuppen med ene af 1. pladser pr. pointgivende løb i denne sæson! Zander vandt hans klasse, barn 2 på1,6 km med tiderne lørdag 4.11 og søndag 4.14. Total en sejr på 1 min. og 37 sek. Zander var meget stolt og sov med sin pokal om natten! Et godt arrangeret løb med en hurtig afslutning søndag. Se resultater på dshk's resultatside
22.2.2005 Slædetræning i Finderup 9,5 km. Jan Erik og Lars har i dag kørt 9,5 km på slæderne på vejene rundt om Finderup. Mødte kun 4 sneplove, 2 lastbiler og 3 biler. Turen gik fint. Det var et meget hurtigt spor. Ellers foregår træningen i denne tid på motorcyklen trods sneen, da der ligger FOR MEGET SNE på vores normale træningsrute. Vi har forgæves forsøgt at få trykket et spor med en traktor og motorcyklen men det er for kantet, desværre. Men det vigtigste er at få hundene trænet og sikkerheden. Hundene løber trods alt på et perfekt underlag, SNE.
16.2.2005 Vel hjemme i Finderup igen efter endnu en god hundeferie.
11-13/2 2005 Løbsdagene – Nordisk mesterskab Åsarna 2005 og Danmarksmesterskab på slæde. Jan Erik blev total nr. 5 i NM og Danmarksmester på slæde i 4 hundeklassen. Læs videre i vores rejseberetning her. Se resultater
10.2.2005 Veterinær tjek dag, det er spændene og I Run går igennem. Læs videre i vores rejseberetning her.
9.2.2005 Hviledag. Og smøre dag. Læs videre i vores rejseberetning her.
8.2.2005 Super snetræning 10 km. Hundene løber fuld gas. Desværre har vi fået enkelte skader på trædepuderne på hundene. I Runs har fået en infektion i trædepuderne– vi håber at hun når at komme sig inden løbet. Læs videre i vores rejseberetning her.
7.2.2005 Dagens 10 km sne træning som foregik med et 4 spand på is spor blev en succes tur og Jan Erik lånte Lars's nye slæde. Der blev diskuteret slæder og teknikker ved aftensbordet hvor Birthe og Gert nåede frem til at få en bid mad med. (og de havde en hel slæde med!) Læs videre i vores rejseberetning her.
6.2.2005  Dagens træningskaos. Jan Erik ny Bjarne Riis!!! Smed slæden ad H….til. Læs videre i vores rejseberetning her
5.2.2005 Ca. kl. 13, 11 timer efter landgang i Gøteborg ankom vi til Kvarnsjö Camp, uden snekæder!! (ca. 20 km syd for Åsarna) efter en rigtig god tur gennem Sverige med 2 søde børn i bilen og perfekt køre vejr. For 1. gang ud af 4 har vi kørt på så frie veje, der var glat flere steder men nemt farbar. Det er ny rekord, de andre gange har det taget omkring 12 timer for de 800 km inkl. hundelufteture. Læs videre på vores rejseberetning her. 
4.2.2005 Med afrejse mod Åsarna i Sverige med færgen kl. 22.30 fra Frederikshavn, var denne hundeferie begyndt for denne gang. Vi kørte fra Finderup kl. 19.30 sammen med Inge og HP, Birgittes mor og far som havde valgt at holde vinterferie/babysitterferie sammen med os i Åsarna. Annette og Lars skulle vi mødes med ved færgen. 
15-16/1 2005
 
dmv2005.jpg (35572 byte)
DM i DSHK på vogn i Hvalsø. En rigtig dejlig weekend blev det til både sportsligt og familiemæssigt. Bauer Team sluttede løbet med 2 Danmarksmester titler, Jan Erik vandt 6 hundeklassen med sammenlagt 4 min. og 12 sek.!!. Zander blev også Danmarksmester i Børneklassen B2. og var meget stolt!! Vi boede på Borrevejle campingplads i nogle fine hytter og havde her et par rigtig hyggelige aftner i selskab med Annette og Lars og Inge og HP. Zara var tilpas med at være med på sin 1. overnatnings hundetur!! Det var et godt arrangeret løb, trods den korte tid mht. flytning af løbet pga. stormen, med fin kontrol på alt. Tak for et godt løb. Se resultater og billeder på dshk DM2005
8-9/1 2005 Silkeborg løb, DSHK. Stormen nærmer sig Jylland, men vi prøver at køre hjemmefra alligevel ellers må vi jo vende om. Jan Erik skal deltage i 6 hundeklassen på 8,5 km og Zander i Barn 2 på 2 km. Løbet bliver gennemført trods det blæser kraftigt. Jan Erik har for 1. gang dreje problemer, Happy får en venstre kommando lidt sent og fortsætter lige ud! Hundene blev viklet helt ind – Maxim skal helt ud af selen og på med den igen i en fart, af sted, af sted igen. Et væltet træ i siden af sporet, lidt vildt men det kunne passeres, videre og endelige godt i mål. Tiden blev 22.14. 1 min. Og 11 sek. foran næste deltager. Flot kørt af hundene, vi troede 1. pladsen var væk efter det store stop på ruten. Zander havde en fejlfri tur, op – op og op og herefter fuldfart ned i mål. Så var det ellers med at få pakket barnevogn, grej og hunde sammen da det blæste mere kraftigt nu, ud af skoven i en fart. Hjemturen gik fint trods væltede træer her og der. Vi kom hjem til et hus uden vand og strøm. Vi nåede lige at tappe vand af så hundene kunne få deres velfortjente foder. Men der blev ingen bad til os! Søndag blev løbet aflyst pga. stormen. Så Jan Erik og Zander fik hver sin 1. plads. Se resultater via dette link (xls)
30.12 2004 Sidste chance for denne gang for snetræning, de lover regn i morgen. Der er altså kommet lidt mere sne nu, ud med slæden det skal Jan Erik når han kommer hjem fra arbejde. Slæden gøres klar, 6 vilde hunde spændes foran, jeg holder igen med ATV`eren over til markerne da der ikke er helt sne nok på vejen foran huset, den kobler af og af sted går det….Skønt syn jeg får helt is i maven. Zander og jeg følger med ad vejen på crosseren, Zander er helt vild han synes det er flot at sneen fyger op omkring hundene og slæden i solnedgangen. Men vi må hjem og se til Zara, hun sover trygt og godt fra larmen og postyret i sin barnevogn.
25-26-27/12 2004 Desværre ikke nok sne til slædetræning, men det er da dejligt skånsomt mod poterne med lidt sne på sporet. Det giver en dejlig stemning.
24.12.2004 Dejlig hvid jul, det sner meget – bare det bliver ved så det byder på slædetræning i morgen. 
4-5/12 2004 Rold løb i DSHK. Denne sæsons første rigtige løb for Bauer Team. Jan Erik kørte B klasse med 6 hunde på distancen 7,5 km og med lørdagens tid på 16.56 var det dagens absolut hurtigste tid. Desværre var der kun 4 startende spand i B klassen og næste deltager var allerede efter 1. heat sat med 2 min. og 30 sek. Desværre gik det knap så godt for Zander der stillede op i Barn 2 klassen med 3 hunde foran og Jan Erik på vognen. Jan Erik drejede forkert, hvilket resulterede i en kommentar om at nu måtte han altså til at høre ordentligt efter ved mushermødet og til at se noget mere på de udleverede kort over ruterne for efter tiden!
Søndag bød igen på et rigtig godt gennemløb med 6 hunde spandet. Med tiden 17.01 kunne vi tilfredse se at træningen af hundene gik som den skulle. Næste deltager var slået med samlet 5 min og 9 sek. Et godt og solid forspring. Zander og hans hunde kom den helt rigtige vej rundt og sluttede på en samlet 2. plads hvilket bare var super godt. En 1. plads og en 2. plads var hjemme og alle var glade såvel mennesker som hunde. Zara var yderst eksemplarisk at have med ved hendes 1. hundeløb, sov hele dagen lørdag i barnevognen og søndag var hun lige vågen til præmieoverrækkelsen.
20-21.11.04 Træningsløb i Rold DTK. Desværre måtte det blive til et træningsløb i årets DTK Rold løb pga manglende starter (10 spand i alt). Trods det, blev det en rigtig god weekend. Perfekt hundevejr med bar frost og solskin samt hyggelige mennesker. Der blev valgt kun at lave en gældende rute på 6,6 km som alle skulle køre. 

Træningskalenderen for 2004/2005 er opdateret.
Jan Erik kørte med 6 hunde Happy-I Run, Thor og Morris, Czar og Maxim. Spændende er det jo altid med det første løb for at se om træningen går som den skal. Og ja vi kan vist kun sige at vi er helt tilfredse, Jan Erik havde løbets 2. hurtigste tid med 1 sek. til 1'eren Morten Balling lørdag. Flere havde dog valgt at køre 2 på vognen af sikkerhedsgrunde. Det er jo altid dejligt at vise at Siberian Huskien stadig kan løbe stærkt over for trækhundefolket. Søndagen bød på fart fra alle sider og her kørte vi igen på ca. samme tid som lørdag, hvilket vi er helt tilfredse med. Hundene gjorde det rigtig godt og det blev også til en børneløbstur til Zander med Happy, I Run og Czar, hundene havde masser af energi, som tydelig ses af at vi nu træner noget længere distancer i hverdagen. Så vi ser frem til Rold løbet om 14 dage i DSHK.
26.9.04 Så er træningen i gang igen og vi nyder det alle - hunde som mennesker. Vi træner 2 stk. 6-spand.
15.9.04 Øjenundersøgelse af Happy og I Run Will. Begge hunde er godkendte og nu klar til avl. 

12.8.04 Bauer Team har fået en datter på 3.600 g og 52 cm kl. 05.59 på Aalborg sygehus. Birgitte og Zara har det begge godt og er kommet med hjem fra sygehuset.
6-7.3.04 Årets Blåbjerg-løb i DSHK: Vel hjemme igen efter årets sidste løb for Bauer Team. En dejlig weekend i skoven med frostvejr og sol. Hundene var helt klare igen og fit for fight. Dejligt at se. Vi valgte B klassen, men kørte kun med 5 hunde, Happy og I Run i lead, Thor i midten og bagerst Maxim og Czar. Hundene løb en sikker 1. plads hjem og herved vandt vi også HIKE cuppen for denne sæson i B klassen. Men sikken et spor. Ruten var 9,2 km på sand og rødder! Zander havde et godt børneløb, blev nr. 3 og han kørte med Nanoq, Bojar og Adjack. Tak for en go' weekend!

Jan Erik efter start, Blåbjerg 2004

27-29.2.04 VM i Cortina i Italien. WSA. Sneen væltede ned ugen op til løbet, hvilket gjorde Cortina godt da de havde været i lettere sne mangel. Udmærket løb med mindre teknisk spor men med 2 overkørsler af stor offentlig vej, hvor der var udlagt måtter. C ruten var udskrevet til 7,5 km men var på GPS´en kun 6,5 km. Der var enkelte smalle passager på sporet, hvor pist maskinen ikke kunne komme igennem og derfor lå der 10-20 cm blød sne. Men ellers op - op - op ad bjerget og spændende nedkørsler. Det blev til en 10. plads for vores hundespand, hvilket vi efter situationen er tilfredse med, eftersom hundene for første gang har boet så længe i boksene!! (3 uger). Det er åbenbart svært at bevare gnisten så længe. Det var også et meget stærkt felt vi mødte. Der var 40 starter i C klassen.
16-24.2.04 Hunde "ferie" i Auronzo. Den 17. drog Annette og Lars samt mine forældre så mod Danmark efter en uges hundeferie. Nu havde vi en uges ferie alene med hundetræning på træningsruter på 2, 5, 8 og 12 km. Igen et nyt spændende spor med "frit fald" nedkørsler og skarpe smalle kurver til skoven. Dejlig spænding for hundene og træning i smalle forbi kørsler. Masser af hygge på stakeout pladsen og Zander og Jan Erik fik også tid til at bygge en rigtig sne iglo. Byen blev rigtig undersøgt for gode butikker, vi boede kun 200 m fra hovedgaden i en stor lejlighed og vi fandt den gode kælkebakke til Zanders bobslæde. Vi faldt rigtig godt til i Auronzo og følte os velkommen med vores 10 hunde! Vi håber at vende tilbage engang…
13-15.2.04 EM i Auronzo i Italien, FISTC. Sne masser af sne og sol dejligt. Vi vandt bronze medalje med kun 30,9 sek. til 1. pladsen. Vi er godt tilfredse med resultatet da vi afprøvede Thor i spandet, hvilket var hans 1. sneløb!!1. dagen var det mest sjov fra hans side. Men vi fik en hund at se som udviklede sig mere og mere for hver dag, hvilket også kan ses af vores tider trods sporets beskaffenhed. Lørdag og søndag præsterede Jan Erik og hundene dagenes næst hurtigste og hurtigste gennemløbstider. Ruten var 8,5 km og der var 52 startende i klasse C. Et super godt arrangeret løb, hvor alt bare klappede. Et nogenlunde pistet spor med mange svære og tekniske detaljer. Meget svingende temperature dag/nat gjorde at det var meget svært at trykke sneen godt fast. Men løbsorganisationen gjorde et stort arbejde bl.a. ved at køre vand på sneen for at trykke det samt de lukkede sporet totalt af efter lørdagens gennemløb for at reparere og passe på sneen og sporet til søndagens gennemløb. Der var god stemning på stake out pladsen og vi fik noget hundesnak med nye og gamle venner. Familien var med til EM, da også Annette (søster) og Lars (svoger) havde valgt at deltage i løbet i C klassen (Lars blev nr. 37) samt mine forældre valgte at holde deres vinterferie i Auronzo sammen med os denne uge. Dejligt for os og Zander med lidt selskab og god handler hjælp, der var spænding på sidelinien. Læs mere i vores 'scrap-bog', eller under 'Rejser' hvor rejseberetningen og billeder er at finde.
3-4.1.04 DM i Silkeborg i DSHK. Sne. Dejligt men desværre ikke nok til slædekørsel. Nok til at gøre sporet glat og spændende, hvormed der virkelig skulle vises rutineret kørsel på vogn og gode lederhunde. Danmarksmester titlen var i hus. Søndag havde vi desværre lidt problemer med Adjack. Han sagde fra - nu gik det altså for stærkt! Jan Erik blev forskrækket da Adjack pludselig smed sig men han kom heldigvis op igen og med i mål men Jan Erik bremsede for ham det sidste stykke. Vi lovede ham og hinanden at det var sidste gang at han kørte løb med speed spandet. Formen er helt i top og klar til EM/VM hos de 5 andre. Zander blev nr. 4 efter et godt børneløb med hård konkurrence.
Nov. 03 Vi arbejder meget på at få vores indlogering til EM og VM gjort færdig, så vi kun skal koncentrere os om vores træning de næste måneder. Birgitte har fundet en lejlighed til os til de første 14 dage i Auronzo de Cardora, Italien. Her skal vi også have fundet træningsmuligheder. Vi mangler fortsat art finde en lejlighed/hytte i Cortina. Samt vi venter spændte på løbsinvitationen fra FISTC og WSA så vi kan få noget mere information om løbene.
Vi har netop fået den danske forhandling af Rex ski voks fra Finland. Er der nogle der mangler voks og gode råd er i meget velkommen til at ringe til os.
8-9.11.03 Vores 1. løb i år. Christianslust løbet i Nord Tyskland som er et blandingshundeløb med flertal af renracede Siberian Husky spand. Et godt spor med spændende head-on passing, og ca. 100 deltagere. Vi kørte i år 6 hundeklasse med Happy og I Run, Maxim og Thor, og Adjack og Czar. Vi havde en meget dårlig start lørdag med indviklede hunde og kludder i skaglerne på ruten. Søndag løb hundene fejlfrit og vi havde alt i alt en god tur. Vores placering blev total til en 7. plads og 3. bedste renracede spand, (19 sek. efter 1'eren.)
Oktober Rold træningen går fint, hundene nyder at komme på "nyt" og spændende spor og møde andre hundevenner. Vi intensivere nu vores træningsprogram til 4 gange træning pr. uge af 7 km. Vi træner stadig muskulatur og prøver på at holde vores gennemsnitsfart under 22 km/t.
4-5.10.03 Gæstetalere ved årets slædehunde seminar i DSHK. Et rigtig godt arrangement med mange interessante indslag. Vi havde vist alle noget at tage med hjem og arbejde videre med. Vi havde bl.a. meget ud af dyrlæge Charlotte Jensens foredrag om 1. hjælp til hunde. En tak til alle for en rigtig hyggelig dag og aften som blev ved til de sene nattetimer. Vi havde en lille stand med Danler slæden, som vi jo er forhandlere af i Danmark.
26.09.03 Happy har fødselsdag i dag, han bliver 7 år.
21.09.03 I dag er det vores 1. træningsdag for denne sæson. Vi trænede kl. 19.30 og 3,5 km. I Run Will havde lidt problemer med varmen, hun blev kølet lidt ned og kom sig hurtigt. Ellers en rigtig god træningstur. (sidste års 1. træningsdag var d. 22.9.02)
20.09.03 Thor har fødselsdag i dag, han bliver 2 år.
04.09.03 Maxim har fødselsdag i dag, han bliver 4 år
29.08.03 Morris er nu 8 uger gl. og flytter i dag hjem til Bauer Team. Han er så dejlig….
13.07.03 Alle hundene har det godt og nyder sommeren. Og fælder og fælder og fælder!!! Midlertidig løbs- og træningsskema samt sponsor-siden er opdateret. Rigtig god sommerferie til alle!
juli Så er der søgt træningstilladelse til fællestræning i Rold skov, Buderupholm igen. Vi venter på godkendelse! Datoer ventes snarest.
juli Bauer Team har sagt ja tak til at blive gæstetalere ved dette års slædehunde-seminar i DSHK 4.-5.10 2003 med emnet 'personlige ambitioner'. Se meget mere om dette på DSHK's hjemmeside. www.siberianhusky.dk
04.07.03  Happy blevet far. Snowfall's Glen Fiddis har født 3 hvalpe, 1 han og 2 tæver hos Peter Kruse. Han-hvalpen er Bauer Teams.
juni/juli Vi er nu i gang med at planlægge næste sæsons højdepunkter. Vi kæmper en brav kamp med at få oplysninger fra FISTC vedr. løbsdato for det kommende EM i Auronzo i Italien i februar 2004. Vi har mailet direkte til Auronzo's turistinfo, men de svare ikke tilbage!! Så turistvenligt et land glæder vi os meget til at besøge i ca. 3 uger!!! Vi forventer, at vi kan nå både WSA's VM i Cortina D'Ampezzo og FISTC's løb i Auronzo. Hvis vi kan finde et sted at bo!!
21.04.03 Flere sider er opdateret - bla med nye billeder på sponsorer og fremtid
20.04.03 Vi har netop nu tæve på besøg hos Happy til parring: Snowfall's Glen Fiddis. Hvalpene skal fødes hos Peter Kruse. (samme kombination som vores supertæve I Run Will).
14.04.03 Happy har i dag været til øjenundersøgelse ved Aarhus dyrehospital og han er fundet FRI for arvelig øjenlidelse. 
07.04.03 I Run's nye hundegård er færdig. Så har vi en god løbetidsgård. Nu har vi 6 gårde i alt.
21.03.03 Så er dette års løbssæson slut for Bauer Team's vedkommende og vi kan med ro i sjælen sige at denne sæson gik rigtig godt. Hundene viste top præsentation og vi bevarede det gode humør ved alle hundene. Denne sæson bød på 2 store 3. dags løb, Nordisk mesterskab i Sverige og VM i Østrig. Tak for en rigtig god sæson.
Læs vores rejseberetning for 2003 hhv Sverige og Østrig, samt billeder fra VM2003 her
Af pressedækning omkring vores VM resultat har der været, live indslag med Jan Erik fra Østrig i Radio ARN tirsdag d. 25/2, artikel i Nordjyske Stiftstidende d. 26/2 samt indslag i TV2 Nord fredag d. 28/2.
19.03.03 Siden med løbsresultater er opdateret med VM og Blåbjerg.
22.01.03 Vi rejser til Sverige 4/2: Jan Erik, Annette, Lars og jeg. Jan Erik og Lars deltager i Nordisk Mesterskab i Åsarna 7., 8. og 9. febr. Lars skulle have kørt med Nanoq og Bojar af vores hunde, men låner nu Adjack og Bojar i stedet for. Pga. Nanoqs øjenoperation. Vi rejser til Danmark igen den 10. hvorefter vi rejser til Østrig den 17. eller 18. for at Jan Erik og Lars skal deltage i VM i Werfenweng. 
18.01.03 Nanoq har været en tur på Århus Dyrehospital fra d. 2/1 til d. 6/1. Mellem jul og nytår fik han en meget kraftig øjenbetændelse i sit venstre øje, i hornhinden. Der var desværre ingen anden udvej end at udføre en øjenoperation, da han havde forhøjet tryk i øjet, hvilket var en sekundær grøn stær altså en grøn stær fremprovokeret at den kraftige betændelse. Først kæmpede de med at nedbringe trykket i øjet og herved også at bevare hans syn, men der var desværre ingen vej tilbage. Vi valgte at få ham opereret, hvor de indoperere en øjenprotese i øjet. Nanoq har det fint igen, han har siden operationen gået inde på rekreation og efter en uges medicinering og 1 uges kontrol er alt i den fineste orden. I dag 18.1. er det præcis 14 dage siden operationen, og han har været ude at træne 3,5 km foran cyklen i Rold i dag. Vi har nu en glad og frisk hund (på 10 år) igen, men det var en meget grim oplevelse pludslig at skulle vælge at aflive eller udføre en dyr operation. Vi er sikker på at vi valgte rigtigt. Fint ser der ud, her et billede fra januar 06 Nanoq står først for og det er højre øje forfra der har øjenprotese. Nanoq er i januar 06 nu 13 år gl.
"Nyheder" for 2001-2002, kontakt os for info!!

VM 2003, sølv teamet

 

Denne side er sidst opdateret: Opdateret d. 30.05.2010